Látta őket valaki?

2024.09.11. 07:16

Két eltűnt férfit keres a győri és a soproni rendőrség

Két eltűntet keres a Győri és a Soproni Rendőrkapitányság.

Kisalföld.hu

Forrás: police.hu

Bedő Andrást 2024. június 21-én látták utoljára ismerősei a Győr, Kagyló utcában lévő albérletében, azóta oda nem érkezett vissza, életjelet nem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A férfi körülbelül 170-175 cm magas, normál testalkatú, feje kopasz. Utolós ismert ruházata, világosbarna térdig érő nadrág, szintén világosbarna póló, strandpapucs.

Kitakarás nélküli képet az eltűnt személyről ide kattintva láthatnak.

Balog Zsolt soproni tartózkodási helyéről 2024. augusztus 30-án 7 órakor ismeretlen helyre távozott, azóta elérhetetlenné vált, életjelet nem ad magáról. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A fiataleber körülbelül 160 cm magas, vékony testalkatú, haja sötétbarna, oldalt felnyírt, bőre kreol, szeme színe barna.  Bal vállán 10-15 cm-es régi kereszt tetoválás, bal bokáján seb és sebhely található. Utolsó ismert ruházata világos színű rövid nadrág, fekete-narancssárga póló, fekete Nike sportcipő. Fekte övtáskát és fekete-barna hátizsákot vihetett magával.

Az eltűnt személyről képet ide kattintva láthatnak.

A rendőrség azt kéri, ha valaki az említett személy tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik   hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában