Tűz a Lilaakác közben

2024.08.16. 07:33

Három város tűzoltói oltották a lángokat Mosonmagyaróváron

Egy nagyjából nyolcvan négyzetméteres lakó- és egy hozzáépített, L alakú, körülbelül százharminc négyzetméteres melléképületben pusztítottak a lángok a Lilaakác közben.

Kisalföld.hu

Csütörtök éjjel kevéssel éjfél előtt kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy faház Mosonmagyaróváron, a Lilaakác közben. Egy nagyjából nyolcvan négyzetméteres lakó- és egy hozzáépített, L alakú, körülbelül százharminc négyzetméteres melléképületben pusztítottak a lángok. 

A vármegyei műveletirányítás mosonmagyaróvári, lébényi és csornai hivatásos tűzoltókat, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztotta az esethez. A városi tűzoltók érkeztek elsőnek a helyszínre, négy vízsugárral kezdték oltani a lángokat. A munkálatokat a Győr-Moson-Sopron vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az oltásban polgárőrök,  illetve a hegyeshalmi és dunaszigeti önkéntes tűzoltók is részt vettek.

Nagyjából hajnali egy órára sikerült több vízsugárral körülhatárolniuk a lángokat. Egy órával később sikerült eloltaniuk a tüzet. Az oltást követően a tűzoltók utómunkálatokat végeztek, illetve tűzvizsgálati eljárás indul - számolt be az esetről a katasztrófavédelem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában