Súlyos balesetnél intézkedett

2024.06.27. 14:05

Mosonszolnokon mentett életet a rendőrjárőr

Lélekjelenlét, felkészültség, higgadt és szakszerű intézkedés.

Kisalföld.hu

Forrás: police.hu

Akcióban vettek részt június 24-én a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Osztály Mélységi Ellenőrző Alosztály munkatársai, amikor a kora délutáni órákban a Tevékenységirányítási Központ jelezte nekik, hogy Mosonszolnokon, egy gyár területén súlyos baleset történt. Egy 24 tonnás munkagép hajtott át egy férfi lábán.

Forrás: police.hu

Bacsó Tamás r. törzszászlós és járőrtársa, Szilágyi Gábor r. őrmester néhány perc alatt a helyszínre érkeztek. Felmérték a helyzet súlyosságát, és látták, hogy azonnali beavatkozásra van szüksége annak a férfinak. Bacsó Tamás késlekedés nélkül megkezdte az elsősegély-ellátást: a keze ügyében lévő eszközökből – így nadrágszíj és lécdarab – érszorítót készített, amivel csökkentette, illetve megállította a vérzést, ezzel sikerült az életveszélyt is elhárítania.

A rendőrök a mentősök kiérkezéséig állandó felügyelet alatt tartották a sérültet, így stabil állapotban szállították őt kórházba - számolt be az esetről a rendőrség.

Forrás: police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában