Művészetek

2024.09.11. 13:00

Művészeti fesztivál és vetélkedő a fiataloknak Győrben

A győri Generációk Háza 2024. novemberében ismét megszervezi a Porond Összművészeti Fesztivált, az általános iskolás diákok művészeti vetélkedőjét.

Kisalföld.hu

A Porond Fesztiválra győri általános iskolákból és kisgimnáziumokból várják a résztvevőket. Jelentkezni 2. osztálytól 8. osztályig lehet vers- és prózamondás, ének-zene, képzőművészet kategóriában. Jelentkezni az iskolákon keresztül, a vagy a Generációk Háza honlapján és a facebook oldalán elérhető Google űrlap kitöltésével lehet IDE>> kattintva.

Jelentkezési határidő/ a képzőművészeti alkotások beadási határideje: 2024. november 4. 

Fotó: Generációk Háza

Újdonság a porond felkészítő workshop!

A vers- és próza, illetve az ének-zene kategóriákban jelentkezni szándékozók számára a versenyt megelőzően, október közepére felkészítő workshopot szerveznek. A foglalkozáson a leendő zsűritagok nyújtanak segítséget a felkészüléshez, a darab választáshoz, a színpadi kiállás gyakorlásához. A felkészítő workshop időpontját, a jelentkezési határidőt és űrlapot szintén a honlapjunkon és a facebook oldalukon teszik közzé hamarosan. 

Minden további részletet a felhívás tartalmaz, mely letölthető honlapjukról.

Információ Tóth Laura programszervezőnél kérhető a következő elérhetőségeken: 96/518-032, +36 20/569 7921, [email protected]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában