Jégkorong

2024.09.17. 17:38

A győri Bartalis család egyszerre a jégen

Múlt szombaton a székesfehérvári Alba Arénában a Hydro Fehérvár AV19 és a Lausanne HC csapott össze a Bajnokok Ligája sorozatában. A mérkőzés győri szempontból is érdekes volt.

Kisalföld.hu

A három Bartalis: István, József, Balázs.

Fotó: Soos Attila

Mint ismeretes, a fehérvári alakulat egyik alapembere a győri kötődésű Bartalis István, az ellenfél stábjában pedig testvére, a Győri ETO HC szakmai elnökségi tagja, Bartalis Balázs másodedzőként kapott szerepet.

A mérkőzés előtt a korongbedobást, a fehérvári klub egykori játékosa, a Győri ETO HC utánpótlásának vezetője, Bartalis József végezte el.

„Ez olyan érzés, amit igazán nem lehet leírni. Egyedülálló az életemben ez az esemény, a fiatalabb gyermekem edző minőségében áll helyt magas színvonalon, István fiam pedig még aktív játékosként igazolja tehetségét, mindkettőjükre nagyon büszke vagyok. Megmondom őszintén, a Volánnak drukkoltam, de a papírforma beigazolódott, ennek ellenére én mindenképpen győztesnek éreztem magam a meccs végén. Egy biztos, ez a nap örökre emlékezetes marad számomra. Köszönöm a fehérvári klubnak, hogy lehetővé tették azt, hogy a korongot én dobhattam be, ez nagyon sokat jelent nekem” – nyilatkozta Bartalis József.

A kiélezett mérkőzésen a svájci együttes szerezte meg a mérkőzésért maximálisan szerezhető 3 pontot 3–1-es győzelmével.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában