Szórakozás

2024.08.18. 12:21

A Vad Fruttik zenekar zárt szombaton a Szent István Napokon Mosonmagyaróváron

A Fonogram-díjas Vad Fruttik zenekarral bulizott utolsóként a Szent István Napok nyitónapján a közönség.

Kisalföld.hu

Fotó: Kerekes István

A Szent István Napok nyitónapjának időjárása hozta a szélsőségeket: a Margaret Island koncerten az izzasztó kánikula után az R-GO-nak és Szikora Róbertnek, valamint a közönségnek már meg kellett küzdenie az érkező viharral. A szervezőket is ez kihívás elé állította: legyen-e folytatás, tartsák meg a következő koncerteket. Végül az igen mellett döntöttek, a Valmar és a Vad Frutti rajongók nagy örömére, akik akár távolabbról is felkerekedtek a Lajta-parti város felé, hogy láthassák kedvenceiket.

Valkusz Milán és Marics Péter fergeteges bulit csinált a szakadó eső ellenére a Fesztivál Színpadon, hogy aztán a koncertek sora a Motherson Színpadon folytatódhasson, reflektorfényben immár Likó Marcellel és csapatával. Az alternatív rock zenekar zárta az első napot. 

Vasárnap zenei műfajt vált a fesztivál: már a rock and rollé lesz a főszerep a több teltházas Made in Hungáriával és Fenyő Miklóssal. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában