Bemutatjuk vármegyénk legszebbjét

2024.06.14. 06:56

Tündérszépek 2024 – Magyar Dóra jutott be Győr-Moson-Sopronból a döntőbe – fotók

Nemrég ült össze a Tündérszépek szakmai zsűrije, hogy eldöntse, kik azok a lányok, akik részt vehetnek a 2024-es verseny fináléjában. Minden megyéből egy szépséget választottak ki az ítészek, Győr-Moson-Sopron vármegyét Magyar Dóra képviseli a szeptemberi döntőben. Dóra abban bízik, ott is szép eredményt ér el, és közelebb kerül álmai eléréséhez. Tündérszépek 2024 – Magyar Dórával beszélgettünk.

Ollári Gergely
  • A zsűri szavazatai alapján jutott be.
  • Dóra elismerősen mesélt a versenytársakról. 
  • Szeretné elérni az álmait.

– Mióta vonz a szépségversenyek és a modellkedés világa? Magyar Dóra biztosan ott lesz a szépségverseny döntőjében Budapesten.

– Körülbelül tizenhét éves korom óta érdekel a modellkedés, azóta a legtöbb szépségversenyt figyelemmel kísérem. Idén pedig vettem a bátorságot és beadtam a jelentkezésemet a Tündérszépekre. 

Tündérszépek 2024 –  Magyar Dóra a döntőt megelőzően számos felkészítőn vesz majd részt a fővárosban, a nyár folyamán portfóliófotózások, ruhapróbák és táncórák várnak a fiatal lányra.
Tündérszépek 2024 –  Magyar Dóra a döntőt megelőzően számos felkészítőn vesz majd részt a fővárosban, a nyár folyamán portfóliófotózások, ruhapróbák és táncórák várnak a fiatal lányra. 

– Honnan jött az ötlet, hogy kipróbáld magad a Tündérszépek versenyen?

– Leginkább azért jelentkeztem, mert inspiráltak azok az ismert modellek, akik szintén ezen a versenyen kezdték a pályafutásukat. Amikor végignéztem a sikeres modellek útját, észrevettem, hogy sokan közülük a Tündérszépek versennyel indultak el a karrierjükben. 

– Figyelemmel követted-e a lányokat? Milyennek ítéled a résztvevő versenytársakat.

– Igen, folyamatosan figyeltem az újonnan bemutatott lányokat. Úgy gondolom idén is, úgy ahogy a korábbi években, sok szép lány indult. 

Tündérszépek 2024 – Kihagyhatatlan galéria a döntősről!

– Egyenesen a döntőbe jutottál. Gondolom nagyon örültél az eredménynek. Milyen érzésekkel gondolsz vissza az eredményre?

–Amikor megláttam a telefonom képernyőjén ahogy hívnak a Kisalföldtől összeszorult a gyomrom az izgalomtól és nagyon bíztam abban, hogy jó híreket közölnek velem. Nagyon boldog voltam, amikor kiderült, hogy egyenes ágon, a zsűri szavazatai alapján kerültem be a döntőbe. 

Megtisztelőnek érzem, hogy én képviselhetem Győr-Moson-Sopron vármegyét a döntőben! 

– Tudatosan készülsz a döntőre? Hogy készíted fel magad a végső küzdelemre?

– Igen, úgy gondolom, hogy a fizikai és a mentális felkészültség is nagyon fontos. Rendszeres testmozgással igyekszem a lehető legjobb formámat hozni majd. Törekszem arra, hogy a legjobb önmagamat mutassam meg a döntőn, és élvezzem a verseny minden pillanatát.

– Mit tudhatunk meg a magánéletedről? Idén államvizsgázol? Mit csinálsz legszívesebben szabadidődben?

– Huszonkét éves vagyok, Sopronban élek. Valóban, idén államvizsgázok a győri Széchenyi István Egyetemen, logopédiai szakirányon. Szeretek kirándulni, túrázni és felfedezni új helyeket. Ha van egy kis időm szívesen olvasok, legfőképpen a romantikus könyvek kötnek le. Legszívesebben pedig a családommal, barátommal töltöm szabadidőmet, ők mindig mindent szebbé tesznek. 

– Megnézted-e a közönségszavazás jelenlegi hét versenyzőjét? Van esetleg olyan versenyző akit ugyancsak a döntőbe vársz?

– Igen, mindegyik lányt megnéztem, nagyon szépek. Nincs könnyű dolga a közönségnek. Annyit elárulhatok, hogy van személyes kedvencem, akinek szerintem ott lenne a helye a döntőben.

Június 6-tól két héten át az ország hét régiójának közönség kedvenceit – köztük a régiónkat képviselő Győr-Moson-Sopron vármegyei Algács Liát – lehet szívekkel értékelni Tündérszépek-oldalunkon.
Június 6-tól két héten át az ország hét régiójának közönség kedvenceit – köztük a régiónkat képviselő Győr-Moson-Sopron vármegyei Algács Liát – lehet szívekkel értékelni Tündérszépek-oldalunkon.
Fotó: CSAPO BALAZS

– Hogy telnek a mindennapjaid? Mi foglal le, és mit csinálsz szívesen?

– Jelenleg elég egyhangúan telnek, legfőképpen tanulással. Mellette próbálok beiktatni kis testmozgást, néha kis kirándulás vagy közös filmnézés is belefér a családommal. 

– Mit vársz a döntőtől?

– A döntőtől sok mindent várok, de leginkább azt, hogy közelebb kerüljek az álmaim eléréséhez, hogy komolyan foglalkozhassak a modellkedéssel a jövőben. Remélem, hogy a döntőn való részvételem során értékes tapasztalatokat szerezhetek, kapcsolatokat építhetek ki, és szakmai visszajelzéseket kaphatok, amelyek segítenek a fejlődésben.

A soproni Magyar Dóra a döntőt megelőzően számos felkészítőn vesz majd részt a fővárosban, a nyár folyamán portfóliófotózások, ruhapróbák és táncórák várnak a fiatal lányra. A Tündérszépek 2024 döntőjét szeptember végén rendezik majd meg Budapesten.

A közönség még nagy szerepe van! Az olvasói értékeléseknek óriási szerep jutott a regionális fordulóban, hiszen régiónként egy-egy hölgy, a legmagasabb pontszámot elérő versenyző még egy esélyt kap, hogy az országos közönségszavazáson győzedelmeskedve huszonkettedikként bekerüljön a döntős mezőnybe a Mediaworks országos szépségversenyén. Olvasóinkra még vár tehát egy feladat: rajtuk múlik ugyanis, hogy ki csatlakozik a döntős mezőnyhöz. Június 6-tól két héten át az ország hét régiójának közönség kedvenceit – köztük a régiónkat képviselő Győr-Moson-Sopron vármegyei Algács Liát – lehet szívekkel értékelni Tündérszépek-oldalunkon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában