Bárki csatlakozhat

2023.12.04. 07:00

Szigetközi fényfüzér indul Máriakálnokról

Mészely Réka

Első nagyrendezvényére készül a Máriakálnokon ez év elején alakult Hullám-Tér Egyesület. Régóta dédelgetett vágyuk volt Szigetköz településeit izgalmas kulturális eseménnyel összekapcsolni, és egy hosszú távú, hagyományteremtő program főpróbájának szánják a december 9-i Szigetközi fényfüzér című rendezvényt, adománygyűjtéssel egybekötve karácsony előtt. 
Kapcsolódni ehhez a legegyszerűbben a felvonuláson lehet, amelyre feldíszített, kivilágított járműveket várnak, amelyekkel a Máriakálnok–Halászi–Mosonmagyaróvár–Máriakálnok útvonalat szeretnék bejárni 16 órai kezdettel. 

Mindenkit várnak, aki ezen szeretne részt venni, csak előzetes regisztrációra van szükség. Ha pedig csak nézelődni kívánnak az esemény központi helyszínén, a Példa Egyesület gyerekkuckója, a Hullám-Tér Egyesület felnőttkuckója, fotósarok, étel-ital vár mindenkit hangulatos zene mellett a Bendes Trans telephelyén (Major sor 5.). 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában