Labdarúgás

4 órája

Megyei foci - Ennyi még gombócból is sok, nyolcgólos győzelmet aratott a Csorna Mosonmagyaróváron + edzői nyilatkozatok, tabella, fotók

Rossz talajon játszott jól a Győrújbarát.

A hazaiak győzelme Győrújbaráton nem forgott veszélyben.

Fotó: Molcsányi Máté

Győrújbarát–Hegykő 3–0 (1–0) 
Győrújbarát, 150 néző. V.: Fehér V. 
Győrújbarát: Szebényi – Varga J., Nyiregyházki, Varga R, Posta, Samodai (Tóth P.), Gál I., Bagó (Rácz Z.), Czanik, Tar, Rózsavölgyi (Szabó Sz.). Edző: Tenk Balázs. 
Hegykő: Majer – Reseterics (Hipságh), Kóczán M. (Gyuricza), Kóczán B., Galambos, Halász M., Zombó (Honyák), Nyerges M., Nyerges G., Cziránku, Gaál D. Edző: Sütöri Péter. 
Gsz.: Samodai, Tar, Varga R. 
Mindkét csapatban akadtak sérültek, eltiltottak, s ez mindkét edzőnek okozott egy kis gondot a találkozó előtt. Az első félidőben a hazaiak több veszélyes támadást vezettek, de nem sikerült a kapuba találniuk egészen a 38. percig, amikor is egy formás támadás végén Gál visszafejelt labdáját Samodai helyezte a kapu jobb oldalába. 1–0. A második félidő elején a vendégek előtt adódott egyenlítési lehetőség, de Halász a kifutó Szebényibe rúgta a labdát. A 65. percben egy keresztbe ívelt labdát Tar Péter vett át, csinált egy cselt, majd a rövid sarokba gurított. 2–0. A mérkőzés hajrájában beszorult a vendégcsapat és a sokadik hazai szöglet után, a 86. percben sikerült ezekből egyet gólra váltani: Varga József adta be a szögletet, amely után, kisebb kavarodás végén, Varga Róbert volt eredményes. 3–0. 
Mély talajú pályán a hazai csapat akarata, dominanciája az egész mérkőzés végéig kitartott. A szervezett vendégcsapat ellen a hazai győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben. 
Jók: mindenki, ill. Mayer, Reseterics. 
Tenk Balázs: – Szív, akarat, fegyelem és megfelelő ellenfél, ilyen egyszerű játék ez a futball. 
Sütöri Péter: – Megérdemelt a győrújbaráti győzelem, a hazai csapat jobban tudott alkalmazkodni a pálya talajához. 
Farkas László 

Rajczi Beton-Fertőszentmiklós–Abda-VVFK Bau 1–1 (1–1) 
Fertőszentmiklós, 150 néző. V.: Varga D. 
Fertőszentmiklós: Simon Cs. – Németh B., Járfás (Nagy M.), Bognár-Barzsó, Csányi (Novacek), Németh P., Kakuk (Farkas B.), Csikai (Fodróczy), Orbán, Kirják Golnerits (Halász G.). Megbízott edző: Finta Zoltán. 
Abda: Burányi – Tóth K., Lányi, Winkler, Kerékgyártó, Maidics (Simon), Peczár, Jász, Wágenhoffer, Kovács B. (Tóth E.), Balogh L. Edző: Tóthpál Gábor. 
Gsz.: Németh P., ill. Kerékgyártó. 
Jól kezdték a találkozót a hazaiak és egy kisebb hullámvölgyet leszámítva végig irányították a mérkőzést, azonban számos helyzetet kihagytak, így elmaradt a megérdemelt hazai győzelem. 
Jók: mindenki, ill. Burányi, Kerékgyártó, Maidics. 
Finta Zoltán: – A meccs képe alapján rászolgáltunk volna a három pontra, sajnos több nagy helyzetet sem tudtunk értékesíteni, de azon dolgozunk tovább, hogy ezeket a jövőben gólra váltsuk. Jobbulást kívánunk az edzőnknek, Rozmán Lászlónak, várjuk vissza. 
Tóthpál Gábor: – Küzdelmes mérkőzés volt, jelen helyzetünkben örülünk a pontszerzésnek. Több a mérkőzésben nem volt. 
Tóth István 

Intretech-Kapuvár–Üstökös FC Bácsa 0–0 
Kapuvár, 200 néző. V.: Köves. 
Kapuvár: Dénes – Árki (Schillinger D.), Szűcs A., Kalmár D. (Molnár M.), Matetits, Winkler, Varga T., Kelemen M., Purt, Sárándi (Horváth K.), Baranyai (Kapui). Edző: Varga Péter. 
Bácsa: Kürnyek – Bakus, Halász M., Gelencsér, Tankovics (Reizinger), Rigó, Serfőző (Dobai), Horváth Á., Bella, Szabó K. (Horváth N.), Bauer. Edző: Germán Ferenc. 
Két vitatható, tizenegyesgyanús eset mellett a hazai csapat a jól szervezett vendégeknek nem tudott gólt lőni. 
Jók: Sárándi, Varga T., Kelemen M., ill. az egész csapat. 
Varga Péter: – Az első félidőben jól játszottunk, több lehetőségünk is adódott a gólszerzésre. A másodikban csak meddő mezőnyfölényünk volt, ami nem volt elég arra, hogy feltörjük a Bácsa védelmét. 
Germán Ferenc: – Gratulálok a csapatomnak a teljesítményéhez. Azt már jól kifejlesztettük, hogyan rontsuk el az ellenfél játékát, a következő mérkőzésekben játékminőségben is javulnunk kell. Sok sikert a hazai csapatnak. 
Varga József 

Győrújfalu–Koroncó 0–5 (0–4) 
Győrújfalu, 120 néző. V.: Krasznai. 
Győrújfalu: Tréger – Varga M., Szekeres K., Farkas T., Pusztai G. – Kutich (Varga S.), Kovács D., Bartalos (Dittrich), Takács J. (Farkas P.), Nagy M., Kovács M. (Tóth H.). Megbízott edző: Szekeres Krisztián. 
Koroncó: Kokas – Görcs (Nagy B.), Molnár M., Présinger, Lampert, Fekete M., Csete, Nagy P., Vörös Torma (Horváth D.), Szabó Zs. (Sipőcz), Veller (Orbán). Edző: Makkos Tamás. 
Gsz.: Veller (2), Szabó Zs, Vörös-Torma, Orbán. 
A vártnak megfelelően a vendégek ragadták magukhoz a játék irányítását, de szűk negyedóráig jól tartotta magát a hazai védelem. Az első gól után érvényesült a vendégek fölénye és rutinja. 
Jók: Nagy M., Kovács D., Varga M., ill. Lampert, Csete, Nagy P., Veller. 
Szekeres Krisztián: – Megpróbáltuk felvenni a versenyt az éllovassal, de a jelenlegi erőnkből ennyire futotta. 
Makkos Tamás: – Helyzeteink töredékét használtuk ki, de így is megérdemelten nyertünk. 
Lapincs Attila 

Mezőörs–DAC Nádorváros 2–1 (1–1) 
Mezőörs, 100 néző. 
Mezőörs: Somogyi – Böröczky, Kerékgyártó, Szántó, Tóth L., Zámbó, Kreicz, Gergely, Végh T., Molnár T., Papp Sz. Edző: Bohner Roland. 
DAC: Kiss A. – Vadász V., Bata, Lengyel, Széles, Peisser, Bessenyei, Virág, Madarász (Rajky), Póczik, Németh B. (Vaganjan). Edző: Mayer János. 
Gsz.: Papp Sz., Vári, ill. Peisser. 
A második félidőben a hazai csapat még jobban beszorította a vendégeket, aminek következtében rengeteg helyzetet dolgozott ki, így megérdemelten tartotta otthon a három pontot. 
Jók: Vári, Kerékgyártó, Tóth L., ill. Kiss A., Peisser. 
Bohner Roland: – A rengeteg kimaradt helyzet miatt bosszús vagyok, de végig a kezünkben tartottuk a mérkőzést, megérdemelten nyertünk hazai pályán. Készülünk a jövő heti Koroncó elleni találkozóra. 
Mayer János: – Méltó ellenfele voltunk az egyik bajnokesélyesnek, sajnálom, hogy elmaradt a pontszerzésünk, ezzel együtt gratulálok a hazaiaknak. 

Credobus Tehetségközpont–Csorna 0–8 (0–4) 
Mosonmagyaróvár, 100 néző. V.: Szántó M. 
Credobus Tehetségközpont: Hilmer – Baróti, Kocsis G., Torma (Nagy K.), Fekete D. (Herczeg), Ocskay (Mogyorósi), Smeringa, Gera (Kovács), Mayer J., Gaál-Horváth K., Csóka. Edző: Borbély Attila. 
Csorna: Kantó Zs. – Ignácz, Molnár M. (Ladjánszki), Szabó Z., Nagy K., Szőke (Nagy Á.), Kovács P., Füzi, Tóth A., Németh B. (Horváth N.), Márton (Meleg). Edző: Torma Tamás. 
Gsz.: Németh B. (3), Márton (2), Szabó Z., Füzi, Nagy K. 
Nyolc gólt rúgva magabiztos győzelmet aratott a Csorna a lelkes mosonmagyar­óvári csapat ellen. 
Borbély Attila: – Az elmúlt fordulókban ugyan kaptunk kisiskolás gólokat, de azért igyekeztünk szervezettek maradni. Sürgősen meg kell találnom az okát, hogy ezúttal miért voltunk ennyire szervezetlenek, és hogy mit ronthattam el a héten, mert ez vállalhatatlan volt. A Csornának gratulálok, bízom benne, hogy tavasszal képesek leszünk egyenrangú ellenfelek lenni a visszavágón. 
Torma Tamás: – Bátor és kombinatív játék jellemezte csapatunkat a kilencven perc során, mely eredményességgel is párosult egy nagyon jó csapat ellen. Sok sikert kívánok a vendéglátóinknak. 
Baracskai Ádám 

Lavill-Ménfőcsanak–Vitnyéd 0–3 (0–3) 
Ménfőcsanak, 170 néző. V.: Péter G. 
Ménfőcsanak: Varga R. – Béres, Korsós, Puskás (Kelemen M.), Németh M., Buruzs, Fekete Sz. (Fésüs), Kovács P., Vajda, Bergendi, Nagy L. (Horváth A.). Edző: Nemes Ferenc. 
Vitnyéd: Germán – Kleizer (Detrik), Németh M. (Varga G.), Hécz, Papp R., Eckhardt, Szalai A. (Németh K.), Pankotai, Horváth A., Simon (Sulyok), Kovács A. (Szakács M.). Edző: Kiss Ákos. 
Gsz.: Németh M., Szalai A., Kleizer. 
Már az első félidőben két pontrúgásból és egy félpályáról a hálóba ívelt labdával háromgólos előnyt szerzett a vendégcsapat. Jók: Németh M., ill. Kleizer, Hécz, Eckhardt, Szalai, Pankotai. 
Nemes Ferenc: – A gödörből csak akarattal és szívvel lehet kimászni. Nincs más út, ezt kell megértenünk. 
Kiss Ákos: – Megérdemelt vendégsiker született. Három pontért jöttünk, amit zseniális megoldásokkal el is vittünk. 
Kocsis-Katona Imre 

Davita-Food-Gönyű–Győrszentiván 3–1 (0–1) 
Gönyű, 200 néző. V.: Fehér V. 
Gönyű: Boros – Végh P., Kovács K., Balog, Prácser (Varga P.), Koncsag (Fodor), Varga Cs. (Puter), Tarcsa, Siska (Altrichter), Bodó, Varga Zs. Edző: Balog Zoltán. 
Győrszentiván: Szabó K. – Farkas B., Sáhó, Imre, Horváth B., Böcz (Nagy D.), Kovács L. (Kenyeres), Tóth R., Bieder (Csemez), Kiss B., Gombos (Bedők). Edző: Kovács Zsolt. 
Gsz.: Varga Zs., Siska, Puter, ill. Böcz. 
A jobban játszó és kapura veszélyesebb hazaiak, ha kissé nehézkesen is, de megérdemelt győzelmet arattak. 
Jók: Siska, Tarcsa, Végh, ill. Farkas B., Horváth B., Tóth R. 
Balog Zoltán: – Jól kezdtünk, több helyzetünk is volt, de sajnos negyedóra után belealudtunk a mérkőzésbe. A második félidőben aztán felőröltük az ellenfelünket. 
Kovács Zsolt: – Ha a hitünk megmarad, akkor eljön az az idő, amikor ilyen rangadók után győztesen hagyjuk el a pályát. Büszke vagyok a fiatal csapatomra. 
Vígh Tibor 

A bajnokság állása 

 1.Koroncó121020461032
 2.Mezőörs11911361028
 3.Kapuvár12822271026
 4.Csorna12813431225
 5.Győrújbarát11803261524
 6.Vitnyéd12633241721
 7.Hegykő11623191920
 8.Gönyű12606162718
 9.Abda11425191614
 10.DAC12417202313
 11.Bácsa11344191713
 12.Ménfőcsanak12408192612
 13.F.-szentmiklós11245112010
 14.M.-óvár II12111012374
 15.Győrszentiván1211108444
 16.Győrújfalu1210119513


 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!