Ellehetetlenítés

2 órája

Folyamatos támadás éri a békepárti politikusokat (videó)

„Mint ahogyan az is egy napig hír, hogy aki ez ellen föl akar lépni, a bevándorlás ellen, meg a háború ellen, azokat a vezetőket és országokat minden lehetséges módon támadják, bennünket jogilag, politikailag, pénzügyileg” – hangsúlyozta a közösség oldalára feltöltött videójában Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

MW

Orbán Viktor és Robert Fico

Forrás: MTI

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Menczer Tamás a felvétel elején emlékeztetett a nyáron történt angliai és németországi merényletekre, majd hozzátette:

erről akkor egy napig hír, és utána továbbmentünk. Mint ahogyan az is egy napig hír, hogy aki ez ellen föl akar lépni, a bevándorlás ellen, meg a háború ellen, azokat a vezetőket és országokat minden lehetséges módon támadják, bennünket jogilag, politikailag, pénzügyileg.

A kommunikációs igazgató kitért a két békepárti politikus, Robert Fico és Donlad Trump elleni merényletre is.

„Ki beszél ma már arról, hogy a szlovák miniszterelnöknek mennyin múlott az élete? Ki beszél ma már arról, hogy a Donald Trumpnak mennyin múlott az élete?” – tette fel a kérdés Menczer Tamás, aki rávilágított arra, hogy a „békepárti, migrációellenes vezetőket meg akarják gyilkolni, ezt látjuk” – zárta le gondolatait.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában