Hálás a szavazatokért

3 órája

Tündérszépek 2024 – győri lány fejére tette a koronát a közönség – fotók

Vasárnap rendezték meg a Mediaworks Tündérszépek 2024 országos szépségversenyét a fővárosi Danubius Hotel Heliában. A megmérettetésen a soproni Magyar Dóra, és a győri Algács Lia képviselték vármegyénket, utóbbi lány végül a verseny közönségdíjasa lett. Tündérszépek 2024 – ötödik alkalommal rendezték meg a nagyszabású szépségversenyt.

Ollári Gergely

A versenysorozat fő üzenete az volt, hogy az ország minden tájáról egyenlő esélyekkel indulhassanak hölgyek a megméretésen. A Tündérszépek szépségverseny zsűrijét Köllő Babett, színész, táncos, műsorvezető, Kárpáti Rebeka modell, szépségkirálynő, dr. Márton Beatrix, EuropeFace modellügynökség alapítója és vezetője, valamint a Bors képviseletében Végh László, a Sztár szerkesztőségének vezetője alkotta, akik a döntő gálaműsorán árgus szemekkel figyelték a kifutóra lépő lányokat. 

Tündérszépek 2024 – Az országos szépségverseny közönségdíjasa a győri Algács Lia lett.
Tündérszépek 2024 – Az országos szépségverseny közönségdíjasa a győri Algács Lia lett. 
Fotó: Mediaworks

Ötödik alkalommal rendezték meg a Tündérszépek szépségversenyt, melynek döntőjébe Győr-Moson-Sopronból két fiatal lány is bejutott, Magyar Dóra Sopronból és Algács Lia a megyeszékhelyről. Az indulóknak három szettben kellett megmutatniuk magukat. 

Az első körben farmerben és pólóban sétáltak végig a kifutón, a második alkalommal az úgynevezett „fitness tourt” láthatta a zsűri és a közönség (ez a forduló váltotta fel a fürdőruhás bemutatkozást), itt a versenyzők sportruházatban mutatták meg magukat. Végül elegáns estélyi ruhában vonultak fel a lányok, akiknek rekordidő alatt kellett átöltözniük az utolsó megméretésre. 

Nem volt egyszerű dolga az ítészeknek sem, akik végül úgy döntöttek, hogy a királynői korona a Szigetszentmiklósról érkező Hegyi Zsanett fejére került. Első számú udvarhölgye Türmer Zsófia, a második Mezei Virág lett. A különdíjat Hegyi Zsanett nyerte meg. 

Tündérszépek – győri szépség a közönségdíjas

A 22 döntőbe jutott hölgy azonban az esemény előtt még egyszer versenybe száll egymással az online térben. A koronázás joga ugyanis közönséget is megillette, az olvasók többsége pedig Algács Liára tette le a voksát. Így a győri szépség lett az országos verseny közönségdíjasa. 

Tündérszépek 2024 – A győri Algács Lia a közönségtől kapott koronát a szépségversenyen.
Tündérszépek 2024 – A győri Algács Lia a közönségtől kapott koronát a szépségversenyen.
Fotó: Csapó Balázs

A fiatal lány lapunknak elmondta: megtiszteltetésnek érezte már a döntőbe kerülést is, leginkább azért, mert oda is az olvasók szavazatai alapján jutott. 

– Nagyon izgultam a döntőn, de igyekeztem magabiztosan mozogni a színpadon. Nagyon sok szép lány volt, ezért nagyon meglepett, hogy úgy ahogy a középdöntőnél, az olvasók most is rám tették a voksukat. Nagyon hálás vagyok a szavazatokért – fogalmazott a közönségdíjas, aki a megérdemelt koronája mellett egy vadonatúj mobiltelefonnak, és egy kozmetikai csomagnak is örülhetett. 

Hozzátette: a királynői címért versenyeztem, és kezdetben el is felejtettem, hogy a közönség is megkoronáz valakit. Fel sem fogtam, amikor kimondták a nevem, és felhívtak a színpadra. Nagyon meghatódtam. Bízom benne, hogy a versenyen szerzett tapasztalataimat, és persze a sikerélményemet a jövőben is tudom majd kamatoztatni.

A verseny tétje hatalmas volt. A szigetszentmiklósi királynő, az idei év Tündérszépe 1 évig egy OMODA 5 típusú autó boldog tulajdonosa lett, a verseny fáradalmait kipihenheti egy két főre szóló egyiptomi nyaraláson, valamint egy értékes mobiltelefonnal és kozmetikai szépségcsomaggal is gazdagodott.

tunderszepek-2024-8-BS
A közönségdíjas Algács Lia a kép bal oldalán látható a többi díjazottal együtt.
Forrás: MW

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában