Molnár Tamás (Tomiszka)

2010.11.22. 12:20

Facebook tanulság: Gyerekek, gondolkozzunk innovatívan és globálisan!

Vasárnap barátaimmal megnéztem a Facebookról szóló filmet. A film kritikájába nem mennék bele, ez nem az én asztalom, biztos van nála jobb és rosszabb film is. Számomra már a téma miatt is érdekes volt, mondhatni egy kötelező darab.

A film megtekintése után egy dolog azonban elgondolkoztatott. Itt vagyunk ebben a kis országban, kevés ásványkinccsel, gyenge iparral, és szinte semmi befektetni való pénzzel, viszont a szélessávú internetelérésben a világ elitjébe tartozunk Németországot is megelőzve. A szélessávú internet mellett még az innovatív gondolkodásban jó a magyar, rengeteg feltaláló és Nobel díjas ember született hazánkban és hiszem, hogy most is sok tehetséges ember él közöttünk. Azért írom ezt a pár sort, hogy biztassalak benneteket, merjetek gondolkodni és vállalkozni ötleteitek megvalósítására. Nem az a cél, hogy újra feltaláljátok a Facebookot, hanem az, hogy használjátok ki az internet adta globális lehetőségeket, tekintsetek túl az ország határain, hódítsátok meg a világot és hozzatok létre sikeres online üzleteket. Ez a sikeres üzlet lehet a saját cégetek vagy vállalkozásotok online adaptálása (pl. egy webáruház), vagy egy teljesen új ötlet. Lényeg, hogy legyetek nyitottak az új dolgokra és olyanok, akik hajlandóak dolgozni a sikerért. Legyen a kis országunk egy internetes nagyhatalom és legyél te egy sikeres, gazdag üzletember, akár a következő Mark Zuckerberg vagy Larry Page.

 

 

Molnár Tamás

honlapkészítés győr - webáruház készítés - online marketing

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!