Labdarúgás

2024.08.31. 07:24

Első pontjaira vágyik az ETO Diósgyőrben

Az ETO FC Győr jelenleg sereghajtó az első osztályban. Szombat este Diósgyőrben szeretné megkezdeni a pontgyűjtést.

Kisalföld.hu

Fotó: eto.hu

Diósgyőri VTK– ETO FC Győr 
Diósgyőr, ma, 20.00. V.: Bogár.

A Puskás Akadémia elleni mérkőzés elhalasztása miatti szünetet igyekeztek eredményesen kihasználni az ETO-nál a játékoskeret kialakításánál is. Az elmúlt napokban több új futballista szerződött a csapathoz, úgy tűnik, különösen az eddig kilenc gólt kapott védelmet akarták megerősíteni. 
Érkezők: Heitor (Heitor Marinho dos Santos, brazil, FCI Levadia – Észtország), Filip Kasa (cseh, DAC – Szlovákia), Daniel Stefulj (horvát, Dinamo Zagreb – Horvátország), Samsindin Ouro (togói, Al-Adalah – Szaúd-Arábia). 

Jól jött nekünk ez a kis pihenő, hiszen változik a keretünk napról napra, így fontos, hogy a srácok megismerjék egymást, és mi is lássuk, hogy mire képesek. A múlt héten volt egy kisebb edzőtáborunk Mezőkövesden, ez egy kicsit jobban összekovácsolta a brigádot és többet is tudtunk gyakorolni. A mostani héten a Diósgyőr volt már fókuszban. Egy jó csapat otthonába utazunk, régóta együtt játszanak és jól is erősítettek, de nem verhetetlenek

 – vélekedett Borbély Balázs, az ETO FC vezetőedzője. 
A szurkolók bíznak benne, hogy kedvenceik a helyenkénti jó játék mellé végre pontokat is gyűjtenek, különben a csapat egyre nehezebb helyzetbe kerülhet a bajnoki folytatást illetően. A pontgyűjtéshez Diósgyőr az újabb alkalom. 
OTP Bank Liga, 6. forduló, további program: Fehérvár FC–MTK Budapest 1-0. Szombat: Debreceni VSC–ZTE FC, 17.45. Vasárnap: Kecskeméti TE–Újpest FC, 15.00; Paksi FC–Puskás Akadémia, 17.30; Ferencvárosi TC–Nyíregyháza Spartacus, 19.45. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában