Labdarúgás - NB II

2024.08.25. 21:25

A Gyirmótot az ág is húzta Kazincbarcikán

A félidőben még a Gyirmótnál volt az előny.

Kisalföld.hu

Kolorcity Kazincbarcika SC - Gyirmót FC Győr 2-1 (0-1)
Kazincbarcika, 405 néző. V.: Takács Á.

Kazincbarcika: Fadgyas – Csatári (Ternován 61), Polgár K., Marcolini, Demeter (Süttő 78)– Varga J. – Herjeczki (Katona I. 61), Szabó M. (Ádám F. 78), Bódi Á. - Pethő B. (Pintér Á. 22). Vezetőedző: Erős Gábor
Gyirmót: Hársfalvi – Szegi, Hudák D., Hajdú, Helembai – Katona M., Hudák M. (Lányi 72) – Horváth R.(Kiss N. 71), Madarász (Kovács D. 61), Ugrai (Miknyócki 71)– Piscsur (Adamcsek, 83.). Vezetőedző: Tamási Zsolt
Gólszerző: Madarász (tizenegyesből, 0-1) 29., Varga J. (1-1) a 68, Bódi (tizenegyesből, 2-1) a 92. percben
Kiállítva: Katona M. (66., második sárga lap)

29. perc: Debreceni Ákos buktatta a balösszekötő helyénél Madarász Márkot a kaputól 14 méterre, amiért a játékvezető büntetőt ítélt, a labda mögé a sértett állt és jobbal a jobbra mozduló Fadgyas Tamás mellett a kapu bal oldalába helyezett (0-1).
66. perc: Katona Máté buktatta Marcolinit, amiért második sárga lappal a kiállítás sorsára jutott.
68. perc: A megítélt szabadrúgásból Bódi Ádám ívelt a kapu elé a jobb oldalról, a középen érkező Varga József pedig 7 méterről a kapu jobb oldalába fejelt (1-1).
92. perc: Egy kapu előtti kavarodás közepette Lányi Bence Katona István elleni belépőjét látta szabálytalannak a játékvezető, ami után Bódi Ádám végezhetett el büntetőt, amiből jobbal nagy erővel a kapu jobb oldalába lőtt (2-1).

A találkozó elején gyors szabadrúgás párharc alakult ki, hiszen a vendégek részéről Ugrai Roland, majd egy perc múlva a másik oldalon Bódi Ádám próbálkozhatott rögzített szituációt követően, de egyik részről sem talált utat a labda a kapuba. Bő negyedóra elteltével érzékeny veszteség érte a Kazincbarcika gárdáját, ugyanis korábbi ex-gyirmóti játékos, a jelenlegi góllövőlista vezető, Pethő Bence kért cserét az ápolása után. Fél óra elteltével Madarász Márk harcolt ki, majd értékesített büntetőt, amivel megnyugtatta a vendégcsapatot. A játékrész végéhez közeledve óriási egyenlítési lehetőséget puskázott el Szabó Máté, amikor Bódi Ádám bal oldali beadása után nyolc méterről zavartalanul az égbe lőtte a labdát.

Ahogyan zárta az első félidőt a hazai együttes, úgy nyitotta a másodikat, de most Pintér Ádám bombázott kecsegtető helyzetből csúnyán a kapu fölé, majd Bódi Ádám lőtt a sorfalba a tizenhatos sarkától kapott szabadrúgásból. Próbálta fokozni a tempót a "Vegyész", de a vendégvédelem rendre elhárította a próbálkozásokat, mi több, Horváth Rajmund növelhette is volna az előnyt, 14 méteres lövésénél Fadgyas Tamás bravúrt bemutatva védte a jobb alsó sarok irányába tartó labdát. Bő egy óra után hátrányba került a vendégegyüttes, ugyanis Katona Máté megkapta a második sárga lapját. Ebből azonnal gólt szerzett a hazai együttes, ugyanis a két rutinos labdarúgó, Bódi Ádám és Varga József főszereplésével sikerült egyenlíteniük (1-1). A hosszabbítás pillanataiban büntetőhöz jutott a a hazai gárda, amit Bódi Ádám értékesített (2-1). Az emberelőnyét így gólokra tudta váltani a Kazincbarcika, megszakítva ezzel a Gyirmót veretlenségi sorozatát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában