Női labdarúgás

2024.09.13. 09:30

Bajnoki Szegeden

Szokatlan időpontban, péntek 13 órakor lép pályára Szegeden, a Szent Gellért Fórumban az ETO élvonalban szereplő női labdarúgócsapata.

Fotó: ADAM KOSZO

A hölgyek három győztes mérkőzést követően kilenc ponttal állnak a táblázat élén, és most is természetesen
a siker reményében utaznak a Tisza partjára.
Az utóbbi időszak legkiegyensúlyozottabb bajnokságában három győztes találkozóval rajtolt az ETO, amely a Soroksár, a Diósgyőr és a Szekszárd elleni siker után Szegeden folytathatja a remek sorozatát. Ha nem is fölényesen, de magabiztosan hozta eddigi mérkőzéseit a győri együttes, amelybe hosszú idő után visszatérhetett Süle és Borók, ám így is hiányzik még Bíró, Vachter, Vida és Topalov. 
A jelenlegi szűk keret miatt fontos, hogy a meghatározó játékosok teljesítménye mellé fokozatosan felzárkózzanak a fiatalok is, hiszen csak így lehet eredményes hosszabb távon az együttes. A csapat egyébként már csütörtökön elutazott Szegedre, ez egyrészt kitűnő csapatösszetartási lehetőséget biztosít, másrészt pedig így a lányok pihenten léphetnek majd pályára a pénteki, kora délutáni bajnoki mérkőzésen. 
A 13 órakor kezdődő találkozó az MLSZ YouTube-csatornáján élőben megtekinthető.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában