Kosárlabda

2024.07.22. 16:25

Erőcsatárt szerződtetett a Sopron KC

Kisalföld.hu

Fotó: sopronkc

Megvan csapatunk második igazolása, a 25 éves 203 centi magas amerikai erőcsatár Isaiah Mucius személyében - adta hírül a sopronkc.hu.

Az új játékos a Wake Forest egyetemen utolsó előtti évében 10,3 pontot és 5,2 lepattanót, végzősként pedig 9,5 pontot és 3,2 pattanót átlagolt.
Egy rövid kisebb amerikai ligába történt szereplés után első profi csapata Új-Zélandon a Wellington Saints volt, a “szenteket” átlagosan 14,9 ponttal és 5,3 lepattanóval segítette meccsenként.
Az előző évadot a svéd élvonalbeli Lulea játékosaként kezdte, ahol a szezon első felében mérkőzésenként közel 30 percet a pályán töltve 14 pontos és 5,3 lepattanós átlagot hozott, a triplákat igen jó, 41%-os találati aránnyal értékesítve. Az évad második felében Izraelbe, a Kiryat Ata csapatához szerződött, ahol kevésbé számítottak rá meghatározó játékosként, átlagban egy félidőnyit játszva 8 ponttal és 3 pattanóval segítette csapatát mérkőzésenként.
"Légiósaink várhatóan augusztus közepén érkeznek meg Sopronba."

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában