NB I

1 órája

Újpest–ETO FC Győr 0-0 - ÉLŐ

Kövesse élőben a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójának nyitómérkőzését, melyen az újonc ETO FC Győr Újpestre látogat.

Borbély Balázs vezetőedző.

Újpest FC-ETO FC Győr 0-0 - ÉLŐ

Budapest, Szusza Ferenc Stadion. Játékvezető: dr. Csonka Bence (Georgiu Theodoros, Ország Péter)
Újpest: Piscitelli – J. Nunes, A. Duarte, Fiola – Bese B., Dékei, Helmich, Tamás K. – Horváth K., Brodic, Ljujic. Vezetőedző: Bartosz Gzelak
ETO: Gyurákovics – Bitri, Szépe, Heitor – Vera, Tóth R., Ouro, Stefulj – Szahli, Benbuali, Gavrics. Vezetőedző: Borbély Balázs

PERCRŐL PERCRE     

1. perc: Lila-fehérben mezben, lila nadrágban a hazaiak, zöld felsőben és fehér nadrágban a vendégek. A mérkőzést az ETO kezdi.

Előzetes – Győztesen hagyta el a pályát az ETO a Paks ellen (2-1) az elmúlt hétvégén, hatodik őszi bajnoki mérkőzésén ezzel az első három pontját szerezte meg. A sikerből többen vették ki a részüket, egyikük Gyurákovics Erik kapus, aki Samuel Petrás eltiltása miatt állhatott ismét a háló előtt.

„Nagyon örültünk a győzelemnek, kellett már a csapatnak – kezdi a játékos. – A héten meg is változott a légkör, remek hangulat uralkodott az öltözőben, és jobb kedvvel végeztük az edzéseket is.”

A vasárnapi mérkőzés után pénteken újra bizonyíthat a zöld-fehér együttes, ezúttal az Újpest vendégeként.

A harmadik helyen álló lila-fehér csapatnak ötvenszázalékos a mérlege, három-három győzelem, illetve vereség mellett egy döntetlenje van. Az ETO a Paks legyőzésével kilenc év után nyert újra az élvonalban.

Borbély Balázs vezetőedző: „A Paks elleni győzelem már nagyon kellett mindenkinek, azt is mondhatjuk, hogy ez egy visszajelzés volt az utóbbi időben elvégzett munkáért. Megérdemelt győzelem volt, ami önbizalmat adhat nekünk a következő mérkőzésekre. Rövid volt a felkészülési idő az Újpest elleni meccs előtt, de tudjuk, mi vár ránk pénteken. Nagyon jó minőségű, tapasztalt játékosokból álló keretet sikerült kialakítaniuk a lila-fehéreknek a nyári felkészülési időszak alatt. Tisztában vagyunk vele, hogy komoly ambíciókkal rendelkező klub, ettől függetlenül természetesen nem feltartott kezekkel megyünk Budapestre, megharcolunk a pontokért, nem üres kézzel akarunk hazatérni!”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában