Férfi kosárlabda

2023.12.04. 10:53

NB I/B – Az első három negyedben eldöntötte a meccset a SMAFC

Fokozatosan növelve előnyét a zárónegyedre eldöntötte a két pont sorsát a SMAFC NB I/B-s férfi kosárlabdacsapata.

Kisalföld.hu

A fehér mezes SMAFC végül biztosan nyerte meg a mérkőzést.

Fotó: hunbasket.hu

SMAFC 1860 Soproni Egyetem–NKA Pécs 86–77 (19–13, 21–19, 26–16, 20–29)

Sopron, NB I/B-s férfimérkőzés, Zöld csoport. V.: Szalai, dr. Popgyákunik, Szecsődi.

SMAFC: CSÁTALJAY B. 17, Soós 4, RÁTVAY 19/6, FLASÁR 13, SCHÖLL 15. Cs.: Bőhm 5/3, TALLÓS 12/6, Bakk, Kovács B. 1. Edző: Farkas Dávid.

A rangadón az első három negyedben kézben tartva a játék irányítását közel 20 pontos előnyre tett szert a SMAFC. A zárószakaszban a hazaiak kiengedtek, a szívós pécsiek 5 pontra felzárkóztak, de végül megnyerte a mérkőzést a SMAFC.

Farkas Dávid: – Gratulálok mindkét csapatnak, az NKA-nak azért, mert tehetséges fiataljaikat több helyen is megmérettetik és minden bajnokságnak komoly tényezői, kiváló játékerővel rendelkeznek, saját csapatomnak pedig az újabb győzelemért. A harmadik negyed végétől kisebb hullámvölgybe kerültünk, rossz döntéseket hoztunk, és extra triplákkal visszajött a Pécs a mérkőzésbe, de a végjátékban nekünk sikerült higgadtnak maradni, melynek nagyon örülök. Mivel idegenben sajnos nem tudunk teljes kerettel szerepelni, rá vagyunk kényszerítve arra, hogy hazai pályán folyamatosan nyerjünk, ez eddig hétből hétszer sikerült, igyekszünk minél tovább nyújtani ezt a szériát, valamint bízni abban, hogy lesz még olyan idegenbeli túránk, amikor ezzel a csapattal is megmutathatjuk, mit tudunk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában