Női kosárlabda

2023.09.17. 19:37

Sió-kupa – Hosszabbítás után lett bronzérmes a SERCO UNI Győr

Nagy csatában, végül a ráadásban szerezte meg a bronzérmet a szekszárdi Sió-kupán a SERCO UNI Győr női kosárlabdacsapata.

Kisalföld.hu

Ruff-Nagy Dóráék alaposan megizzadtak a Vasas ellen.

Fotó: Jantner Zsolt

SERCO UNI Győr–Vasas Akadémia 90–82 (22–12, 17–21, 15–17, 22–26, 14–6)

Szekszárd, Sió-kupa, bronzmérkőzés.

UNI Győr: Slocum 11/3, Dombai 9/3, Dubei 8/3, Gyöngyösi 11/9, ANIGWE 14. Cs.: RUFF-NAGY D. 11, GOREE 18/6, Hegedűs 6, Molnár, Török Á. 2. Edző: Cziczás László.

Vasas: Taylor 2, Gelei 5/3, Madár E. 4, Szerencsés 15/6, SALAMON 14. Cs.: Budácsik 4/3, JÁHNI 17, PLENTOVICH 20/6, Boros, Madár K., Kádár 1. Edző: Milos Pavlovic.

A felkészülés során már találkozott a győri gárda az angyalföldiekkel, azt a találkozót 66–54-re nyerték Cziczás László tanítványai. Ezúttal is nyolc pont lett a különbség, de sokkal drámiabban alakult a találkozó, az első negyedben szerzett előnyt egy darabig még tartották a győriek, de aztán a Vasas folyamatosan zárkózott fel, és úgy tűnt, meg is nyeri a találkozót, de Dubeiék nagy hajrával elérték, hogy hosszabbításban dőljön el a csata. Ebben pedig már nem ismert kegyelmet az UNI Győr.

Cziczás László: – Volt egy negyedünk, melyet jó energiával játszottunk. Utána azonban végig erőlködtünk, sokat hibáztunk. Az egy-egy elleni védésben voltak gondjaink. Az út elején járunk, nincs meg az összeszokottság, a gördülékenység a játékunkban. Ennek kell alárendelni az előttünk álló két hetet.

Gyöngyösi Janka: – Úgy gondolom, izgalmas meccs volt, de nem így kellett volna lennie. Voltak szép periódusok, de egész meccsen ki kellene tartani az agresszivitásnak. Nincs mese, még keményebben kell dolgoznunk az edzéseken, mert csak ebből tudunk fejlődni.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában