K-1 küzdősport

2023.09.24. 09:58

Nutu a búcsúmeccsén pillanatok alatt kiütötte szerb ellenfelét Mosonmagyaróváron - fotók

Fergeteges hangulatban zajlott Farkas „Nutu” László meccse az UFM arénában szombaton. A mosonmagyaróváriak K1-es világbajnoka utoljára lépett ringbe, legyőzve szerb ellenfelét Matej Simicet, mégpedig pillanatokon belül, KO-val.

Mészely Réka

Farkas "Nutu" László sportszerűségét jelzi, hogy elsőként ellenfelének mondott köszönetet, majd Mosonmagyaróvárnak és mindenkinek, aki ezen az úton elkísérte, családjának, barátainak, támogatóinak. Fotók: Kerekes István

Utoljára lépett ringbe a mosonmagyaróváriak K1-es világbajnoka, Farkas „Nutu” László. A Nutu Team Fight Night 2023 esemény szombaton a mosonmagyaróvári UFM arénában parázs csatákat ígért. A programban 10 mérkőzés szerepelt, profi és amatőr K-1 szabályrendszer illetve egy oriental box is látható volt. Emellett itt volt, mint sztárvendég Boráros Gábor, profi MMA harcos, Szarvas Dávid “Tirpa” zenész, rapper illetve Clyde Van Dams Hollandiából.

Farkas László több tanítványának is szurkolhatott a közönség, illetve a soproni Máté Ádámnak, aki látványos KO után szintén kupát vehetett át.

Az est legizgalmasabb momentuma Nutu utolsó mérkőzése volt, aki az MMA-harcos szerb Matej Simic ellenfeleként lépett a nézők elé. Hatalmas ováció kísérte a fiatal mosonmagyaróvári példakép bevonulását, aki gyorsan véget is vetett a mérkőzésnek: KO-val ütötte ki ellenfelét.

Sportszerűségét jelzi, hogy elsőként ellenfelének mondott köszönetet, majd Mosonmagyaróvárnak és mindenkinek, aki ezen az úton elkísérte, családjának, barátainak, támogatóinak.

– Szerettem volna lezárni a karrieremet, ez a meccs méltó búcsú – hangsúlyozta a győztes meccs után Farkas László, akit a közönség több mint százszor láthatott mérkőzni, ebből mintegy harminc profi meccsen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában