Retró

2 órája

Véradás az iparosoknál

Kisalföld.hu

Retró véradást szervezett a napokban a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület az Országos Vérellátó Szolgálattal és a Magyar Vöröskereszt vármegyei szervezetével összefogva az ipartestületi székházban. Ezúttal ötvenkilencen nyújtották karjukat az országos vérkészlet gyarapításáért. 
A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által 2020 márciusában indított, civil szervezetek számára szóló, országos véradási kampányhoz az ipartestület, a vezetőség döntése értelmében csatlakozott. A véradókat retró módon, azaz pattanós virslivel, ropogós zsemlével, sörrel, borral és egyéb italokkal látták vendégül Banyár Tamás ipartestületi titkár, valamint Gurdonné Korom Zsófia, a Magyar Vöröskereszt Mosonmagyar­óvár járási koordinátora vezetésével a helyi Vöröskereszt önkéntesei. A Mosonmagyar­óvár és Vidéke Ipartestület tagjai és támogatói tisztes munkájukkal, a hagyományos iparos-összefogás erejével ismét jó példát szolgáltattak. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában