Győr Zenei Felfedezettje

2024.07.20. 22:59

Színpadra fel! - Kihirdették a tehetségkutató verseny győzteseit

Második alakalommal mutatkoztak be feltörekvő tehetségek a Színpadra fel! zenei tehetségkutatón Győrben a Győri Művészeti és Fesztiválközpont szervezésében.

Kisalföld.hu

Fotó: Nagy Gábor

Az eseményen tízen kaptak lehetőségek arra, hogy a város előtt, a Dunakapu téren álljanak színpadra szombaton délután. A formációk egyesével mutatkoztak be a az eső miatt csekély számú közönségnek és persze az ítészeknek. 

A döntősök, Czvitkovics Réka, Fekete Hold, Hadaró Botond,  Joulence, Levelező Tagozat, PéDé, Rigó Balázs, Vadvágány, Vipers, Zurkó Liliána,  és DJ Roll R (A DJ kategória győztese) valamint Holik Csaba (A közönségszavazás nyertese)

Közülük választotta ki a zsűri azt a három produkciót, amelyet díjjal jutalmazott.

A tehetségkutató első helyezettje idén is a „Győr Zenei Felfedezettje” díj mellett egy profi videóklip elkészítésének lehetőségét kapja a várostól. A második helyezett díja 250 ezer forint, a harmadiké 150 ezer forint. 

A Színpadra Fel! zsűrije

A zsűri tagjai: Pálfi Bogi, a tavalyi győztes Honey Jeans zenekar frontembere, RockMilady, Boros Csaba a Republic frontembere és DJ Spigiboy, a DJ Szövetség alelnöke.

Az ő döntésük alapján 

  • az első helyezett: Levelező Tagozat 
  • a második helyezett: a Fekete Hold
  • a harmadik Helyezett: a Joulence

lett.

Gratulálunk a díjazottaknak és minden döntőbe jutott előadónak!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában