Élmények Bejrútról

2023.10.11. 15:45

A Közel-Kelet Párizsáról mesélt Keszegh Béla Komáromban

Az Országos Könyvtári Napok részeként szombat délután folytatódott a Jókai Mór Városi Könyvtárban az Utazz velünk címet viselő programsorozat.

Kisalföld.hu

Eddig hallhattak már történeteket a résztvevők Afrikáról, Arlett Tamás kalandos útjáról Japánba és Oroszországba. Megtudhatták, hogyan halad Vámbéry Ármin világhírű Kelet-kutató nyomában Bujna Zoltán egész Közép-Ázsiában, milyen volt a Pro Urbe díjas magyar–történelem szakos tanár, Oláh Kálmán útja Los Angelesbe, míg az ötödik részben Rózsahegyi Attila ismert és ismeretlen kastélytúrára invitálta a hallgatóságot. 

Az Országos Könyvtári Napok záróprogramjaként Keszegh Béla mesélt bejrúti élményeiről. FOTÓ: Szinak Evelyn

Az Országos Könyvtári Napok záróprogramjaként pedig Keszegh Béla, Észak-Komárom polgármestere legfrissebb tavaszi élményeit osztotta meg a Közel-Kelet Párizsának is tartott Bejrútról. A városvezetőnek diákkora óta jelen van az életében az utazás nyári egyetemek, szakmai tanulmány- utak, tanfolyamok, továbbképzések, konferenciák formájában. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában