Módosul a menetrend

2024.09.08. 06:01

Pályakarbantartási munkákat végeznek a Csorna-Szombathely vonalon

A Szombathely-Csorna állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a módosul a menetrend.

Kisalföld.hu

Fotó: Csapó Balázs

Szombathely – Csorna - Hegyeshalom vasútvonalon (16. sz. vasútvonal)

2024. szeptember 9-től (hétfő) szeptember 20-ig (péntek) a vágányzárban érintett vonatok módosított mentrend szerint közlekednek.

Személyvonatok helyett Porpác - Csorna állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A 39819 sz. és szeptember 15-én a 19801 sz. személyvonat helyett Szombathely - Csorna állomások között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

InterCity vonatok helyett Csorna - Szombathely állomások között közvetlen vonatpótló autóbuszok közlekednek, Répcelak állomás érintése nélkül. Erre az állomásra külön eljutási lehetőséget biztosítanak a Csorna – Répcelak - Szombathely útvonalon közlekedő vonatpótló autóbuszok.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a DRÁVA és MURA InterCity vonatok helyett Győr - Szombathely állomások között közvetlen vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat, a vonatok csak Győr - Graz/Ljubljana viszonylatban közlekednek, Budapest felől/felé a hirdetményen szereplő Railjet Xpressz vonatokkal biztosított az eljutási lehetőség.

A vonatpótló autóbuszok Győrben a VOLÁN autóbuszállomáson állnak meg, mely az állomás Budapest felőli aluljáróján át közelíthető meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában