Kapcsolatépítés

2024.09.02. 12:00

Megbeszélés Darnózselin - Női vállalkozói csoport alakul Győr-Moson-Sopron- és Vas vármegyékben

Darnózseli adott otthont annak a megbeszélésnek, melyen döntés született a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Női Vállalkozói Szekció Győr-Moson-Sopron- és a Vas vármegyei női vállalkozói csoportjainak megalakulásáról.

Kisalföld.hu

Darnózselin a Darnó-Hús székhelye adott otthont a megbeszélésnek.

A VOSZ vármegyei elnöke, dr. Kovács Péter az általa vezetett Darnó Hús (Funkció Kft.) székhelyén szervezte meg azt a megbeszélést, melyen döntöttek a Győr-Moson-Sopron- és a Vas vármegyei női vállalkozói csoportok megalakulásáról.

Az alapos előkészítő ülésen egyetértés született arról, hogy a két vármegye egyelőre közös vezetéssel indítja el a női vállalkozói csoport működését, melyre Obertolné Horváth Tímeát kérték fel. Tímea több vállalkozás tulajdonosa és vezetője, a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány alapító tagja és elnöke, valamint a Győri Nők a Városért kurátora. Eddigi munkássága és szemlélete garancia arra, hogy megteremtse a térségben működő női vállalkozások nem csak egymás közötti, de a településvezetők és a hasonló célokkal működő szervezetek közötti kapcsolatokat.

A megbeszélésen a Női Vállalkozói Szekció társelnöke, Gláser-Katona Zsuzsanna bemutatta, hogy immár 10 vármegyében alakult meg a szekció keretében vármegyei női vállalkozói csoport, és előzetesen tájékoztatást adott az elkövetkezendő négy hónap kiemelt programjairól is.

Lakatosné Lukács Zsuzsanna, a szekció elnöke köszönetét fejezte ki dr. Kovács Péter és Szárnyas János vármegyei elnököknek a támogatásukért, az irodavezetőknek és a vállalkozásfejlesztési szakértőknek az aktív együttműködésért, míg Obertolné Horváth Tímeának azért, hogy elvállalta a csoport vezetését és annak felépítését.

Gláser Tamás, a VOSZ Ellenőrző Bizottságának alelnöke tolmácsolta a VOSZ központi vezetésének elköteleződését és támogatását a VOSZ Női Vállalkozói Szekció országos és vármegyei aktivitása iránt, valamint kiemelte a szövetségen belüli együttműködéseket és az állami és női szakmai szervezetekkel korábban kialakított kapcsolatok fejlesztését.

Az első hivatalos eseményt a Vállalkozói Fórumok keretében októberben szervezik mind Vas, mind Győr-Moson-Sopron vármegyékben.

Információ Szabó Zsuzsanna irodavezetőtől (+3630-546-4149, [email protected]) és Ivánné Flender Ágota vállalkozásfejlesztési tanácsadótól (+3630-224-8993, [email protected]) kérhető. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában