125 éves a képzés

2024.09.14. 13:31

Emlékdiplomákat adtak át óvónéniknek

Az ünnepségen arany-, gyémánt-, vas-, rubinoklevelet adományozott a pedagógiai kar mindazoknak, akik óvónői oklevelüket 50, 60, 65, 70 éve szerezték meg, és legalább 25 éven át óvodapedagógusként vagy pedagógusként dolgoztak.

Bódvai Ildikó

Emlékdiploma-átadó ünnepséget tartottak a napokban a Soproni Egyetem Benedek-karán. - Köszönjük, hogy itt vannak, jelenlétükkel példát és hitet adnak, utat mutatnak – köszöntötte az ünnepelteket dr. Varga László a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar dékánja. 

Az ünnepségen arany-, gyémánt-, vas-, rubinoklevelet adományozott a pedagógiai kar mindazoknak, akik óvónői oklevelüket 50, 60, 65, 70 éve szerezték meg, és legalább 25 éven át óvodapedagógusként vagy pedagógusként dolgoztak. A több mint száz meghívott ünnepelt közül 58-an arany-, 36-an gyémánt-, 6-an vasdiplomát vehettek át, és 7 rubinoklevél adományázásáról is dönthetett a kari tanács. 

A Benedek Elek Pedagógiai Kar idén ünnepli a soproni óvodapedagógus-képzés 125. évfordulóját. Így idén egyedi, a 125-ös számmal ellátott emlékdiplomával köszöntötték az ünnepelteket.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában