Ünnep

2024.06.27. 19:00

Átadják az aktív turisztikai épületet és falunapra várnak Dunakilitire

Egy aktív turisztikai épüettel és közösségi térrel gazdagodott Dunakiliti: pénteken adják át. Szombaton déutánmeg falunapra várnak, színes programokkal.

Mészely Réka

A Kisrévi-Duna-ág mellett a Gyümölcsös utcában aktív turisztikai épületet és közösségi teret hoztak létre. Ezt június 28-án, pénteken fél 10-kor adják át. A köszöntőket követően a Kiserdei Óvoda zenés bemutatója, a focista gyermekek ügyességi játéka szórakoztat, míg a falureggelit a Dunakilitiért Egyesület tagjai készítik el és kínálják. Szombaton a sportpályán Péter-Pál-napi falunapra gyűlnek ösze: délután 3 órától hat állomásos kalandpálya, játszóház, finomságok fogadják az érdeklődőket. Délután bemutatkoznak az óvodás néptáncosok, lesz Mosolyra Hangolók gyermekkoncert, régiós folklór gála, este 7 órától fellép az ABBA Sisters, Bódi Guszti és Margó, Lil G, a Retróleum Zenekar. Az estebédet a falu egyesületei főzik meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában