Nekrológ

2024.03.21. 11:55

Gyász a Rábaközben - Elhunyt az ismert háziorvos

Elhunyt Szil és Zsebeháza nyugalmazott háziorvosa, dr. Kollár Gábor. Nagy veszteség érte a falut, hiszen a doktor úr nem csak gyógyította a helyieket, hanem a közéletben, önkormányzati képviselőként is sokat fáradozott a községért.

Kisalföld.hu

"Volt időm megismerni az általam sokra becsült kulturális és szellemi örökségét a közösségnek. Ezen örökség megtartását – továbbvitelét mindig támogattam, anyagilag és erkölcsileg egyaránt.

Vallási eseményeken nem mint közszereplő, hanem hálaadó hívőként vettem részt, amiért a Jó Isten megengedte, hogy szolgálni tudom a falut. Közszereplőként mindig az vezérelt, hogy a közösség érdeke az első!" - írta önmagáról dr. Kollár Gábor 2019-ben, képviselő-jelölti bemutatkozójában.

Szil önkormányzata a község hivatalos oldalán fejezte ki részvétét a gyászoló családdal. A 70. évében elhunyt orvost március 25-én, hétfőn, délután négy órakor kísérik utolsó útjára a kapuvári Szent Kereszt-temetőben.

Dr. Kollár Gábor

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában