Közgyűlés

2024.01.30. 13:42

Lejár a Volánbusz szerződése - A győri buszjáratok üzemeltetésére egy évre kötne szerződést az önkormányzat

Az év első közgyűlésén kedden délelőtt a győri képviselő testület 14 napirendi pontot tárgyalt. Módosítottak a szabályozási terveken a várost Észak-nyugati irányból elkerülő út megépítése érdekében. Több pályázat kiírásáról is döntöttek.

Barki Andrea

Forrás: Kisalföld archív

Fotó: Csapó Balázs

A város autóbuszos személyszállítását jelenleg a Volánbusz Zrt. végzi, szerződésük az év végén jár le. Az önkormányzat most egy évre írja ki a pályázatot, amelyre április 22-én 10 óráig várják az ajánlatokat. 

A képviselők néhány apróbb személyi kérdésben, alapító okirat módosításban is döntöttek. Kiírták a Lajta utcai és a Pálffy utcai felnőtt háziorvosi praxisra a pályázatot, valamint pályázatot írtak ki a Liezen-Mayer utca 57. szám alatti rendelőben működő gyermek háziorvosi alapellátási szolgálat ellátására.

A képviselők zárt ülésen döntöttek az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr gazdasági igazgatóhelyettesi posztjának betöltéséről. Keresztes Júliát március 1-től öt éves időtartamra nevezték ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában