Soproni kampusz

2023.07.08. 12:31

Lezárult a "Tekerj velünk Selmecig!" program Sopronban - Mutatjuk a legjobb bringásokat - fotók

Lezárult a Soproni Egyetem által május 16-án meghirdetett "Tekerj velünk Selmecig!" kilométergyűjtő program.

kisalfold.hu

Durst Tamásnak a verseny első helyezetjének adja át a díjat Elekné Dr. Fodor Veronika adjunktus az esemény főszervezője. Fotók: Soproni Egyetem

A verseny virtuális célja Selmecbánya volt, a feladat pedig, hogy május 16. és június 16. között minél több kilométer tegyenek meg a résztvevők kerékpáron és a rögzített értékeket töltsék fel az erre kialakított regisztrációs felületére. A kezdeményezéshez a Soproni Egyetemen kívül csatlakozott a Corvinus, a Semmelweis és a Nyíregyházi Egyetem is.

Facskó Ferenc a verseny második helyezettje szerepel Elekné Dr. Fodor Veronika adjunktussal a kihívás főszervezőjével.

A résztvevők a program egy hónapja alatt összesen 5456 km-t tettek meg, ami a Sopron-Selmec távolság közel 23-szorosa. A kihívás első helyezettje Durst Tamás a Soproni Egyetem hallgatója lett, aki a program időtartama alatt összesen 857 kilométert tekert le. A második helyezést Facskó Ferenc (Soproni Egyetem) érte el, ő 672 kilométerrel lett a második. Valastyán Zsolt a Corvinus Egyetem képviseletében 536 kilométert tekert le, amely a harmadik helyig repítette.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában