Kitüntetés

2020.09.18. 08:44

Lovagrendi elismerés a polgármesternek

Orvosi munkájáért, környezetvédelmi tevékenységéért a Jeruzsálemi Szent Lázár Katonai és Kórházi Lovagrend Magyar Nagyperjelsége dr. Dézsi Csaba András polgármestert nagyperjeli érdemrend oklevéllel és díszplakettel tüntette ki a lovagrend tegnapi, városházán tartott ünnepségén.

kisalfold.hu

Fotó: Nagy Gábor

Fotó: NAGYGABOR

Az elismerést a győri szív­centrum megszervezése, a megalakulásától végzett több ezer eredményes szívkatéteres beavatkozás, valamint a fiatalok betanításában végzett munkája elismeréseként dr. Pellek Sándor nagyperjel adta át. Mint elhangzott, a polgármester emberi hozzáállása, orvosi felkészültsége sok ezer ember életét mentette meg és adta vissza munkaképességüket.

 

– Ez az elismerés fontos számomra. Minden díj egyfajta visszacsatolás arra, hogy az ember jó úton jár, és tovább kell menni ezen az úton. Arra biztat, hogy orvosként és politikusként továbbra is a győriek egészségét szolgáljam. Mindkét funkció alkalmas arra, hogy ezt magas színvonalon tehessem, már csak meg kell felelni az elvárásoknak – mondta a kitüntetett lapunk kérdésére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában