Nem tanult a hibájából

2 órája

Levetkőzött a barkácsáruházban, úgy próbált lopni szabadulása után - Videó

A Győri Járási Ügyészség három rendbeli lopás miatt emelt vádat egy büntetett előéletű férfival szemben, aki félmeztelenre vetkőzött annak érdekében, hogy a levetett ingével takarja el azokat a barkácsgépeket, amikkel fizetés nélkül akart távozni a győri barkácsáruházból. A kamerák is rögzítették ahogy lopni próbált.

Kisalföld.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Mike_shots

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség közleményben tudatta, hogy a vádirati tényállás szerint a 62 éves férfi idén februárban szabadult utolsó szabadságvesztés büntetéséből. Ezt követően idén nyáron egy üzletlánc különböző üzleteiből három esetben, egy vegyesboltban még egy alkalommal követett el lopást. 

Az eltulajdonított termékek köre széles: élelmiszer, alkoholos termékek és ruhaneműk is ide tartoznak 82.528 forint értékben.

A negyedik alkalommal a férfi egy győri barkácsáruházban eltulajdonított egy tapétavágót, majd magához vett egy dekopírfűrészt és egy ütvefúrót. Ezt követően levetette az ingét és azzal takarta el a termékeket, majd – a lopott dolgokkal együtt – távozott az üzletből. A biztonsági őrök azonban távozását követően feltartóztatták, így az okozott 55.549 forintos kár megtérült - számoltak be a történtekről.

Az ügyészség a vádiratban szabadságvesztés kiszabására tett indítványt a többszörös és különös visszaesőnek számító vádlottal szemben.

Az érdemi döntést az ügyben várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában