Bíróság dönt

20 órája

Letartóztatásban maradhatnak a dílerek - Heti szinten kereskedtek a kábítószerrel

Kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség ismét indítványozta két férfi letartóztatásának három hónappal történő hosszabbítását.

Kisalföld.hu

Az ügyészség indítványára az Esztergomi Járásbíróság mindkét férfi letartóztatását idén április 24-én rendelte el a bizonyítás megnehezítésének megakadályozása érdekében és a bűnismétlés veszélye miatt. Az ügyészség indítványában a letartóztatás 2025. január 24-ig történő hosszabbítását kezdeményezte.

A bíróság ülést fog tartani, az elkövetőket meghallgatja, azt követően hozza meg végzését.

Az indítvány szerint az esztergom-kertvárosi férfi tavaly novembertől lakóhelyén heti rendszerességgel adott el kábítószert a dorogi férfinak, valamint négy másik fogyasztónak. A nyomozó hatóság az esztergom-kertvárosi férfi garázsában, egy fagyasztóban foglalt le kábítószert.

A dorogi férfi az így megvásárolt kábítószert tovább értékesítette Dorogon, kilenc férfi részére adott el rendszeresen kábítószert.

 A rendőrség a dorogi férfi lakásában és gépkocsijában is foglalt le kábítószert, ami a dílertől származott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában