Női kézilabda

2 órája

Tíz Audi-ETO-játékos a válogatottaknál

A nemzeti válogatottak október 21. és 27 között utolsó összetartásukra készülnek az év végi svájci-osztrák-magyar közös rendezésű Európa-bajnokságot megelőzően. A Győri Audi ETO KC-ból tíz játékos kapott meghívót a válogatott összetartásra.

Kisalföld.hu

Linn Blohm a svéd válogatottal készül a héten.

Fotó: gyorietokc.hu

A részben hazai rendezésű kontinenstorna előtti utolsó válogatott összetartáson vesznek részt a Győri Audi ETO KC játékosai. Ezúttal tízen utaznak el hazájuk csapatához: Kelly Dulfer, Dione Housheer és Bo van Wetering a holland, Kari Brattset Dale, Kristine Breistöl és Emilie Hovden a norvég, Sandra Toft és Kristina Jörgensen a dán, Linn Blohm a svéd, Hatadou Sako pedig a francia válogatotthoz utazik el. Utóbbi a magyar csapattal mérkőzik meg két alkalommal Franciaországban, csütörtökön 21, szombaton 17.15 órakor. Sako a fejlövése után orvosi javaslatra ezúttal csak felméréseken vesz részt az edzőtáborban.

A franciák egyébként több fiatalt is kipróbálnak majd a hét folyamán, Estelle Nze Minko ezért nem utazik el a nemzeti csapathoz, míg a magyar válogatottból Győri-Lukács Viktória hiányzik majd, aki ezúttal pihenőt kapott.

A válogatott időszak további programja

Október 24., csütörtök: Norvégia–Németország (18.15), Svédország–Spanyolország (19.00), Dánia–Hollandia (20.30).

Október 26., szombat: Hollandia–Németország (15.45), Svédország–Spanyolország (16.00), Norvégia–Dánia (18.15).

Október 27., vasárnap: Németország–Dánia (15.45), Norvégia–Hollandia (18.15).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában