Rendőrségi felhívás

2024.08.01. 13:23

Lopott bankkártya adatokkal vett fel több százezret a szemtelenül fiatal fiú – Keresi a győri rendőrség

A győri nyomozók a lakosság segítségét kérik az ismeretlen fiatalember azonosításához.

Kisalföld.hu

Fotó: Shutterstock

A Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Vélhetően a képeken látható fiatalember gyanúsítható azzal, hogy 2023. végén, internetes oldalon feltett hirdetésre jelentkezve megszerezte az ügy sértettjének bankkártya adatait, majd azok jogosulatlan felhasználásával összesen 300 ezer forintot vett fel különböző bankautomatákból.

A feltételezett elkövetőről a biztonsági kamerák felvételt készítettek, ezt ITT>> tekinthetik meg a rendőrség oldalán.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi utca 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es telefonszámon.

Bejelentés tehető továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában