Felhívás

2024.07.04. 16:34

A turisták biztonságára figyel a rendőrség a megyében

Győr-Moson-Sopron vármegye területén a rendőrök a nyári idényben kiemelt figyelmet fordítanak az állampolgárok által előszeretettel látogatott helyek közrendjének és közbiztonságának fenntartására.

Kisalföld.hu

A rendőrség  a turisztikai szezonban – a helyi lakosok mellett – a vármegyébe látogatók biztonságérzetének javítása céljából visszatérő jelleggel ellenőrzik a turisták által kedvelt, és frekventált helyek környezetét. A nyár folyamán a járőrök nagyobb erőkkel látnak el közterületi szolgálatot az esetleges jogsértő cselekmények felderítése érdekében, valamint szükség esetén felvilágosítással, tanácsokkal segítik a hozzájuk forduló állampolgárokat.

Az egyenruhások ez irányú tevékenysége a lakosság, az ide látogatók, és a pihenni vágyók szubjektív biztonságérzetének fenntartása mellett az esetleges jogellenes cselekmények megelőzését vagy megszakítását is szolgálják - közölte a rendőrség csütörtökön.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában