Kiemelkedő teljesítmények

12 órája

Gyurta Danival is találkozhatunk Győrben az MCC jövő heti rendezvényén

Az MCC győri képzési központ szervezésében október 16-án, szerdán este 6 órától rendezik meg a Highlights Klub Győr rendezvényét. Az eseményre kilátogatók az idei év legkiválóbb magyar teljesítményeivel ismerkedhetnek meg.

Kisalföld.hu

Az esemény beszélgetésén résztvevők többek között megismerhetik a CanSatLAB megalkotóját, aki mindössze néhány hónap alatt épített ki egy számos várost felölelő laborhálózatot, amely hightech technológiával támogatja a CanSat űreszközfejlesztő versenyen résztvevő diákokat. Találkozhatnak Kő Boldizsárral, aki sajátos módszerrel reformálta meg a magyar játszótereket, alakította át őket varázslatos meseterekké. 

Gyurta Danival is találkozhatunk Győrben az MCC jövő heti rendezvényén.
Gyurta Danival is találkozhatunk Győrben az MCC jövő heti rendezvényén.
Fotó: Mediaworks Archívum/Földi D. Attila

Emellett megtudhatják azt is, milyen orvosszakértőként részt venni egy egészségügyi döntéstámogató applikáció megalkotásában, fejlesztésében, valamint azt is, hogy Gyurta Dani mit tartott a legfontosabbnak az idei Jelöltjei kiválasztásakor, és miért tartja őket kiemelkedőnek. 

A vendégek: Csehi Marianna, a Highlights of Hungary ügyvezetője, Detre Örs Hunor, a CanSatLAB laborhálózat megálmodója, Gyurta Dániel Highlights of Hungary nagykövet, többszörös világ-, Európa- és olimpiai bajnok mellúszó,Kő Boldizsár, a Meseterek megálmodója. 

A rendezvény helyszíne: MCC győri képzési központ (9021 Győr, Árpád út 34.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában