Carson Coma

2 órája

Fergeteges bulit csapott a Carson Coma Sopronban - fotók, videó

A Carson Coma október 11-én újra hatalmas sikerrel lépett fel Sopronban. A bulinak ezúttal a Hangár adott otthont, ahol a zenekar egy fergeteges, teltházas koncerttel ajándékozta meg a rajongókat.

Varga Henrietta

A Carson Coma népszerűsége töretlen, amit mi sem bizonyít jobban, mint a rajongók kitörő lelkesedése: már jóval a kezdés előtt megtöltötték a helyszínt. A zenekar frissessége és dinamizmusa azonnal magával ragadta a közönséget, akik egy emberként énekelték végig az összes slágert az együttessel. 

Carson Coma
A Carson Coma fantasztikus hangulatot teremtett szombaton este a Hangárban Fotó: Varga Henrietta

Különleges élmények a Carson Coma koncerten

A koncert nemcsak a zenei teljesítmény miatt volt különleges, hanem a zenekar és a közönség közötti interakció miatt is, hiszen a tagok többször viccelődtek, beszélgettek a közönséggel, ezzel is fokozva a fantasztikus hangulatot. Egy igazán emlékezetes pillanat is volt, amikor a születésnapját ünneplő billentyűst, Kun Bálintot a közönség és a zenésztársak együtt köszöntötték a színpadon.

Carson Coma
Fények, zene és a rock and roll Fotó: Varga Henrietta

A zenekar már korábban is kifejezte, hogy Sopron különleges helyet foglal el az életükben. De honnan ered ez az erős kötődés? Erről kérdeztük őket.

Az első Budapesten kívüli koncertünk a soproni Búgócsigában volt, még 2019-ben, a Blahalouisiana előzenekaraként. Kevés tapasztalatunk volt, de annál nagyobb lelkesedéssel vágtunk neki: hatan zsúfolódtunk be egy autóba, az ölünkben tartva a hangszereket. Útközben egy hóviharban eltévedtünk, még Ausztriába is átkeveredtünk, és nekihajtottunk egy utcatáblának. Mindezen viszontagságok után hatalmas élmény volt, hogy a közönség Budapesten kívül is velünk énekelt. Az első ilyen pillanatot sosem felejti el az ember 

– mesélték. 

Azóta is sokszor tértünk már vissza Sopronba, egyre nagyobb közönség előtt játszva. Talán ezért alakult ki ez a különleges kötelék köztünk és a város között

 – tették hozzá.

A szombati koncert is ennek a jegyében telt. A Hangár közvetlen, de mégis pezsgő atmoszférája tökéletes hátteret biztosított az energikus fellépéshez. A zenekar és a rajongók egyaránt boldogan távoztak, egy újabb felejthetetlen estét hagyva maguk mögött.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában