kisalfold.hu podcast

2024.09.15. 07:39

Virtuális védőháló - Internetbiztonság szülőnek, gyereknek

A Kisalföld podcast vendége ezúttal Szigeti-Kovács Eszter, a Logiscool Sopron vezetője volt, akivel arról beszélgettünk, hogyan óvhatjuk meg gyermekeinket az online tér kockázataitól és mit tehetünk annak érdekében, hogy mindannyian biztonságban érezhessük magunkat a virtuális világban.

Varga Henrietta

Forrás: Logiscool Sopron

Ahogy egyre többet használjuk a digitális eszközöket, és a gyerekek is egyre fiatalabb korban kerülnek kapcsolatba az internettel, elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk a potenciális kockázatokkal és megelőzzük azokat. Az internet egy izgalmas világ, tele lehetőségekkel, de sajnos rejtegethet veszélyeket is, ha nem vagyunk kellően körültekintőek. Ezért beszélgetésünkben nemcsak arra hívjuk fel a figyelmet, hogy miért fontos az internetbiztonság, hanem olyan hasznos tippeket is adunk, amelyeket a szülők gyermekeik megóvása érdekében könnyedén beépíthetnek a mindennapi életbe.

Hallgassa meg itt!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában