Nagybetűs hangulat

2024.08.19. 09:06

Tombolt a hétvégén Sopron, véget ért a piknik - fotók, videó

Már péntektől kezdve tetőfokára hágott a hangulat Sopronban, ahol háromnapos mulatozás során ünnepelte a város az államalapítást és a Páneurópai Piknik 35. évfordulóját. Idén rendhagyó módon a Lővér Kemping adott otthont a könnyűzenei rendezvénysorozatnak, ahol a hazai zeneifelhozatal legjava lépett a színpadra, de természetesen a helyi bandák is lehetőséget kaptam a fellépésre.

Kisalföld.hu

Fotó: Máthé Daniella

Véget ért vasárnap a Soproni Piknik, ami a könnyűzenei világ legjava mellett a családok és gyermekek szórakoztatását is vállalta. A koncertfelhozatalt stílusosan egy 1989-ben alakult soproni banda, a klasszikus hard rock vonalat képviselő Blokád kezdte meg, akiket a színpadon a hazai hip-hop élet kultikus duója, Ricsipí és Qka MC, avagy az Animal Cannibals váltott. Majd a piknikezőket egészen a '60-as és '70-es évekig repítette vissza a népszerű Ivan & The Parazol. A szervezők a keményebb zenei stílust képviselőknek még vasárnap is kedveztek, ugyanis a nagyszípad vendége volt a Road zenekar is, ők zárták az idei Soproni Pikniket. Azonban a buli a koncert végével nem ért véget, mert ezúttal is házibulira invitálták az afterezőket a Lővér Kemping teraszán. 

Napközben a többi naphoz hasonlóan lovaglással és sétakocsikázással várták a legkisebbeket, de volt interaktív akrobata műsor, és a nagyobbaknak irodalmi beszélgetés. A kicsik, de a nagyok arcára is mosolyt csaltak a Helldog Flyball & Agility Team Sopron kutyásbemutatója, ahol a kiskedvencek egyedülálló trükköket és ügyességi feladatokat hajtottak végre a gazdáikkal.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában