Soproni Piknik

2024.08.18. 11:21

Leanderék zúztak a soproni piknik közönségének - Fotók

Lassan véget ér az idei Soproni Piknik, de előtte mutatjuk milyen volt a hangulat a szombati napon, ahol többek között Rácz Gergő, a Leander Kills és Andro fellépése fokozta a hangulatot. Az est pedig a Lővér Kemping teraszán retro házibulival zárult.

Papp Fanni

Fotó: Szalay Károly

A Soproni Piknik szervezői igazán kitettek magukért a programsorozat zenei felhozatalával, de a színes programokból sincs hiány. A könnyűzenei piknik szombati napján a Needle Jim zenekar mutatkozott be, akik az előző évi Sop-Rock Tehetségkutató Fesztivál különdíjas zenekara lett. 

A buliközönség a bemelegítés után Rácz Gergő koncertjén lazulhatott tovább, olyan közismert slágerekkel, mint az Orsovai Renivel közös produkcióként kiadott Mostantól, vagy a Titkod nem leszek. 

Sötétedés után, a Fonogram-díjas Leander Kills robbantotta fel a színpadot, a keményebb zenével kedvezve nem csak a metál híveinek. Az este pedig fergeteges hangulattal zárult, a bulizókat hazánk egyik legnépszerűbb lemezlovasa, Andro perdítette pörgős táncra.

A kalandvágyók az egész hétvége során megcsodálhatják a magasból a rendezvényt és az azt körülvevő káprázatos tájat, ugyanis a hőlégballon az égig emeli az érdeklődőket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában