kisalfold.hu podcast

2024.08.31. 12:01

Tacskótalálkozó az Aranyparton - Izgalmas programokat szervez idén is Varga Zsófi

Már hagyomány a győri TacsiTali, idén harmadik alkalommal szervezi meg Varga Zsófia és csapata a négylábúak találkozóját. Szeptember 15-én, vasárnap ismét az Aranypart II-re hívnak több száz tacskót és gazdáikat, ahol extra vízi állomásokkal is készülnek, a nagy melegre való tekintettel.

Simon Roberta

Idén is több száz tacskóra és gazdira számít Varga Zsófi szervező. A cél helyi közösség kialakítása.

Fotó: Rákóczy Ádám

Ezúttal minden résztvevő tetszőleges részvételi díjat fizethet, amivel ismét jótékony célt szolgálnak, hiszen a Futrinka Fajtamentő Egyesület kapja az összegyűlt támogatást. A rendezvényre nem csak tacsisokat, hanem minden négylábút és gazdit várnak.

DSC_0167
Varga Zsófia a győri TacsiTali szervezője és Géza. Fotó: Rákóczy Ádám 

- A rendezvény kiemelt célja a Győr és környéki tacskósok közösségének építése, ugyanakkor idén minden más fajtát is örömmel várunk, hiszen minden négylábút nagyon kedvelünk. Éppen ezért nagy öröm számomra, hogy egy helyi fiatalos csapatot is bemutathatunk a rendezvényen, akik megalkottak egy ingyenes applikációt a PetFriendet. Ez segít megtalálni a hozzánk legközelebbi állatbarát éttermeket, kutyakozmetikákat, strandokat és futtatókat egész Magyarországon. Ráadásul az app folyamatosan bővül, így ha valaki új állatbarát szolgáltatóként szeretne csatlakozni, szívesen látják. De találkozhatnak az érdeklődők a bénult kedvencekre specializálódott kutyakocsi készítővel és gyűrűhordó tacskóval is - mesélte podcast műsorunkba Varga Zsófia szervező, aki mindig felhívja a figyelmet arra is, hogy az állatbarátok is bátran csatlakozzanak. 

- Nekem sincs kutyám, de nagy tacskó rajongó vagyok és mindig hatalmas élmény ennyi négylábúval tölteni egy napot - mondta.

Tacskótalálkozó - Hallgassa meg!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában