Sötétedés után

2024.08.30. 12:07

Éjszaka az állatkertben - Győrben is várják a látogatókat - fotók, videó

Pénteken rendezik országszerte az Állatkertek Éjszakáját, amiben természetesen a Győri Állatkert is tevékenyen részt vesz este 10 óráig mindenféle programmal.

Kisalföld.hu

Fotó: Molcsányi Máté

Csütörtökön 19:30-tól tartották az állatkerti világítás főpróbáját, amelyre meghívót kapott a Kisalföld is. A program során nem csak azt tekinthettük meg, hogy milyen az állatkert éjszakai élete, hogyan néznek ki a kifutók vagy a játszótér fénybe borítva, de olyan különleges eseményeken is részt vehettünk, mint az éjszakai elefántetetés. Körbejárhattuk az egész állatkertet, és megfigyelhettük az ott élő állatok esti szokásait.

Elhangzott, hogy az Állatkertek Éjszakájára a győri állatkert több érdekes rendezvénnyel készül, így például a szerencsés látogatók akár a nemrégiben született, éjszakai életet élő kis sülbébiket is megcsodálhatják. Az állatkert tervei szerint ősztől még több alkalommal rendez majd éjszakai eseményt a már megszokott október 31-i halloween mellett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában