Tündérszépek 2024

2024.07.12. 08:24

Tündérszépek 2024: Állandó testmozgással tartják magukat fitten a döntőbe jutott szépségek – fotók

A Tündérszépek 2024 döntőjét szeptember végén rendezik meg Budapesten. Addig is eseménydús nyár vár a lányokra, hiszen többek között felkészítő táborban vesznek majd részt, portfóliófotózásokon, klipforgatásokon kell bizonyítaniuk. Vármegyénket a soproni Magyar Dóra és a győri Algács Lia képviselik. Mindkettőjük számára fontos a sport, állandó testmozgással tartják a legjobb formában magukat, hiszen a Tündérszépek 2024 döntőjében a tét hatalmas.

Kisalföld.hu

Nemrég ült össze a Tündérszépek szakmai zsűrije, hogy eldöntse, kik azok a lányok, akik részt vehetnek a 2024-es verseny fináléjában. Ahogy arról korábban beszámoltunk, az ítészek alapján vármegyénket a soproni Magyar Dóra képviseli a döntőben. Nem olyan rég lezárult a közönségszavazás is, aminek győztese a győri Algács Lia lett. Napjainkban pedig már javában készülnek a döntőre a lányok. 

Tündérszépek 2024 – Állandó testmozgással tartják magukat fitten a döntőbe jutott szépségek.
Tündérszépek 2024 – Állandó testmozgással tartják magukat fitten a döntőbe jutott szépségek.

Mindkét vármegyei versenyzőnknek fontos a sport, az állandó testmozgás és az egészséges étkezés. A győri Algács Lia nemrég fejezte be tanulmányait. Az érettségi után azonban újabb, nem akármilyen feladat vár rá, a Tündérszépek 2024 szépségverseny fináléjában bizonyíthat. A 18 éves lányhoz mindig közel állt a sport, kiskora óta versenyszerűen szertornázik. 

A 18 éves Algács Liához mindig közel állt a sport, kiskora óta versenyszerűen szertornázik.
A 18 éves Algács Liához mindig közel állt a sport, kiskora óta versenyszerűen szertornázik. 

– Nagyon fontos számomra a sport, az állandó testmozgás, és nem csak a szertorna miatt. Próbálok folyamatosan odafigyelni az egészséges életmódra és a rendszeres víz fogyasztásra is sok figyelmet fordítok. Szerencsére jó genetikával rendelkezem, így nem sok felesleg szokott rám jönni, de természetesen mindig előtérbe helyezem az egészséges étkezést, és az életmódot, már csak az egészségem miatt is – mondta el portálunknak a győri Algács Lia

Hozzátette: szerinte az egészséges életmód miatt jobban érzi magát az ember a bőrében, és ad egyfajta rendszerességet, önbizalmat is. Ha pedig az ember szépségversenyen találja magát, sokkal egyszerűbb dolgunk van, ha jó formában vagyunk a finálé kapujában.

Tündérszépek 2024 – Fitten tartják magukat a szépségek

  • A szertornától a futásig 
  • Fizikai megjelenés és fittség 
  • Egészséges életmód és étkezés

A soproni Magyar Dóra szerint a sport amellett, hogy az egészséges életmód elengedhetetlen része, segít abban is, hogy energikusabb maradjon. 

– Az edzéseknek köszönhetően jobban tudok fókuszálni a feladataimra, sokkal kiegyensúlyozottabbnak és boldogabbnak érzem magam. Számos sportágat kipróbáltam már. Elsőosztályos koromban kosárlabdával kezdtem, ez végigkísért egészen húszéves koromig, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Emellett kipróbáltam már a lovaglást, úszást, íjászatot, mostanában pedig az edzőtermi mozgást és a futást részesítem előnyben – mondta el portálunknak a zsűri által legszebbnek kiválasztott versenyző.

A soproni Magyar Dóra szerint a sport amellett, hogy az egészséges életmód elengedhetetlen része, segít abban is, hogy energikusabb maradjon.
A soproni Magyar Dóra szerint a sport amellett, hogy az egészséges életmód elengedhetetlen része, segít abban is, hogy energikusabb maradjon.

Hozzátette: nyáron sok időt tölt vízparton, imád SUP-on evezni. Mindig odafigyel az egészséges életmódra. Az étkezésre is, a főétkezései többsége egészséges. – Sajnos nagyon szeretem a sósat és egy finom sütinek sem tudok ellenállni – mesélte mosolyogva a fiatal lány. 

A soproni szépség nemrég államvizsgázott, ez most nagyobb szerepet kapott az életében, mint a rendszeres sport és kiegyensúlyozott étkezés. Véleménye szerint a szépségverseny szempontjából a sport és az egészséges életmód elengedhetetlen, hiszen a versenyzők fizikai megjelenését és fittségét is értékelik. A jó fizikai forma önbizalmat ad, a zsűri pedig nemcsak a külsőt, hanem a kisugárzást és a magabiztosságot is figyelembe veszi. 

A soproni Magyar Dórára, és a győri Algács Liára a nyár folyamán portfóliófotózások, ruhapróbák és táncórák várnak. Hamarosan mindketten a fővárosba utaznak, hogy a finálé előtt felkészítő táborban vegyenek részt. A Tündérszépek 2024 döntőjét szeptember végén rendezik majd meg Budapesten. 

A tét hatalmas: 2024 Tündérszépe 1 évig egy OMODA 5 típusú autó boldog tulajdonosa lesz, a verseny fáradalmait kipihenheti egy két főre szóló egyiptomi nyaraláson, valamint egy értékes mobiltelefonnal és kozmetikai szépségcsomaggal is gazdagodik.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában