Színpadra fel!

2024.07.25. 11:26

Rockmilady – Levették a lábáról a rejtett tehetségek Győrben – fotók

Második alakalommal mutatkoztak be feltörekvő tehetségek a Színpadra fel! zenei tehetségkutatón a Győri Művészeti és Fesztiválközpont szervezésében. A hétvégi Győri Rotary Fröccsnapok szombati programján az első helyet a Levelező Tagozat formáció szerezte meg, akik értékes díjjal gazdagodtak. Rockmilady nagy szerepet vállalt a zenei tehetségek zsűrizésében.

Ollári Gergely

– Nagyon megtisztelő volt számomra, és fantasztikusan éreztem magam a Színpadra fel! zsűrijében. Ráadásul nem először nézhettem testközelből a tehetségeket, hiszen tavaly is a program bírái között voltam. Idén sem volt könnyű dolgunk, még úgy sem, hogy zsűritársaimmal azért nagyrészt mindenben egyetértettünk –fogalmazott portálunknak az eseményt követően. Rockmilady – Levették a lábáról a rejtett tehetségek!

Rockmilady – A Győri Rotary Fröccsnapok zárónapján, vasárnap ő is színpadra állt, és fergeteges koncerttel lepte meg a programra látogatókat.
Rockmilady – A Győri Rotary Fröccsnapok zárónapján, vasárnap ő is színpadra állt, és fergeteges koncerttel lepte meg a programra látogatókat. 
Fotó: Nagy Gábor

A tehetségkutató első helyezettje a Levelező Tagozat formáció lett. Az együttesben zongorán Molnár Mátyás Benedek, basszusgitáron Barta Ábel Nándor, a doboknál Kocsis András, gitáron pedig Rum Dániel játszik. A zenekar frontembere, egyben énekes pedig Kiss Anna Luca. A Színpadra fel! tehetségkutatóra elsősorban pop, rock és alternatív dalokkal érkeztek, amelyekben a jazz, és a latin stílus is megjelent. 

A második helyezett a Fekete Hold lett, a harmadik helyezett pedig a Joulence formáció érdemelte ki. A Dj kategória győztese Dj. Roll R lett, ő a szombat esti Republic koncert után keverhette a lemezeket a programra kilátogatóknak. 

Rockmilady – levettél a lábáról a tehetségek

– Szuper produkciók érkeztek be, és remek előadásokat láthattunk a színpadon. Nem volt könnyű a döntés, mert sokféle művészeti stílus, alkotás került a színpadra. A helyezettek között is sokféle stílust hallhattak az érdeklődők. Mindenképpen fontos volt számunkra az, hogy valaki egyéni produkcióval érkezzen, persze nem volt kizáró ok, hogy feldogozást hozzanak a színpadra. Engem elsősorban a színpadi jelenlétettel, a szöveg,- dallamvilággal, valamint a technikai felkészültséggel lehet levenni a lábamról. Ez több versenyzőnél is így volt, szóval nagyon boldog voltam – mondta el Rockmilady. 

Rockmilady – A Győri Rotary Fröccsnapok zárónapján.
Rockmilady – A Győri Rotary Fröccsnapok zárónapján.
Fotó: Nagy Gábor

A Győri Rotary Fröccsnapok a jótékonyság jegyében telt, és a vetélkedőnek is olyan díjai voltak, amelyek ugródeszkaként segíthetnek az előadóknak. 

– Mind a pénzjutalmak, és a videóklip készítés is hatalmas segítség tud lenni, akár technikai beruházásokra, a klippel pedig vizuálisan is meg tud majd jeleníteni egy dal ötletet a nyertes, ami ugyancsak fontos lehet a karrierjük szempontjából –részletezte.

A Levelező Tagozat is érkezett saját dalokkal, a színpadi jelenlétük is egészen fantasztikus volt. Nagyon jól kommunikáltak a közönséggel, és minket, a zsűrit is elvarázsoltak a produkciójukkal. Egyszerűen szuperek voltak –tette hozzá. 

A Győri Rotary Fröccsnapok zárónapján, vasárnap Rockmilady is színpadra állt, és fergeteges koncerttel lepte meg a programra látogatókat. 

A Színpadra fel! tehetségkutató verseny médiapartnere többek között a Kisalföld volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában