Szórakozás

2024.07.27. 10:20

Flexum Félix, az új kabalafigura is bemutatkozott a Strandok éjszakáján Mosonmagyaróváron - videó, fotók

A Strandok éjszakájához idén is csatlakozott a mosonmagyaróvári termálfürdő, melyet mintegy több százan kerestek fel pénteken. Az eseményen bemutatkozott Flexum Félix, az új kabalafigura is.

Mészely Réka

Idén is több győr-moson-soproni, valamint közkedvelt határos vármegyei fürdő vesz részt az éjszakai strandpartiban: Mosonmagyaróváron már pénteken várták az esti fürdőzésre a szórakozni vágyókat. Fotó: Kerekes István

Idén tizenötödször hirdette meg a Magyar Fürdőszövetség a Strandok Éjszakája rendezvényt, melyet ezúttal július 27-én rendeznek meg a csatlakozó partnerek.

– A Magyar Fürdőszövetség tagjaiként évek óta csatlakozunk Strandok Éjszakájához. Ebből az alkalomból mindig készülünk szórakoztató programokkal a közönségnek. Elsősorban a fiatalokat szólítjuk meg, akik egyébként nem biztos, hogy termálozni járnak, ám reméljük, kedvet kapnak hozzá – tudtuk meg Rongits Attila fürdővezetőtől. 

Ezúttal is Sára Zumba és csapata mozgatta meg az élménymedencék vendégeit, köztük családokat, baráti társaságokat. Aztán több lemezlovas is váltotta egymást és hozott változatos zenei műfajokban hangulatot a nyári estébe. Az eseményen bemutatkozott Flexum Félix, a termálfürdő új kabalafigurája is.

 – A két éve vásárolt új területet füvesítettük, egy beach jellegű, homokos résszel egészültünk ki, így több mint ötszáz napozóágy áll a vendégeink rendelkezésére. A bejáratnál egy lounge jött létre, a pihenő mellett mosdóval. Három szaunával is rendelkezünk, egyikük szauna szeánszokra is alkalmas, melyen akár harmincan is részt vehetnek. Az egyik szabadtéri medence befedésével is kilencven százalékos készültségben vagyunk, azt most meg is nyitottuk a Strandok éjszakájára. A gyerekvilágot is egyre többen fedezik fel, a vizes játszótérrel, csúszdával – emelte ki a fürdővezető.

Rongits Attila arról is beszélt, hogy az idei szezon, az esős június miatt nem indult zökkenőmentesen, eddig az lett az év leggyengébb hónapja: "A július éledezik, de várunk még az áttörésre!"

Amint arról többször beszámoltunk, a mosonmagyaróvári termálfürdő népszerű a csehek körében. Ők jellemzően ősztől tavaszig érkeznek buszokkal. Most inkább a magyar vendégek száma magasabb. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában