Figyeljünk oda!

2024.07.22. 15:00

Balesetmegelőzési előadás a szeretetszolgálatnál Győrben

Kisalföld.hu

Forrás: police.hu

A Győri Rendőrkapitányság balesetmegelőzési titkára, Majorné Bajnok Eszter rendőr őrnagy július közepén a biztonsági öv használatának fontosságáról, valamint a gyalogos és kerékpáros közlekedésről tartott prevenciós előadást az intézmény napközis lakóinak. A szeretetszolgálatnál nem először járt a győri egyenruhás, az intézmény ellátottjai ismerik őt, lelkesen és idén ajándék rajzzal várták a látogatását, illetve az előadását - írta a rendőrség honlapján.

A Gondviselés háza 27 éve működik, fogyatékkal élő emberek napközis otthona. A balesetmegelőzési szakember, aki diák korában a Máltai Szeretetszolgálatnál folytatott tanulmányokat, nagy figyelemmel és különös szeretettel tartott előadást a mozgáskorlátozott, autista, Down-szindrómás, súlyosan, halmozottan fogyatékos és látássérült felnőtteknek. Felhívta a figyelmet az utakon leselkedő veszélyekre és a biztonságos közlekedésre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában