Győri Rotary Fröccsnapok

2024.07.19. 22:40

A Roy és Ádám Trió forgatta fel a győri Dunakapu teret – képgaléria

A Győri Művészeti és Fesztiválközpont szervezésében a 25 éves Roy és Ádám Trió lépett fel pénteken este a Dunakapu téren a Győri Rotary Fröccsnapok keretében.

Ollári Gergely

A formáció 2006 óta trióként működik, Kohánszky Roy és Nagy Ádám mellé később Csányi Zoltán dobos csatlakozott. Nagy slágerek, turnék, szimfonikus koncertek, számtalan elismerés, és díjak fűződnek nevükhöz közösen és egyénileg is. A Győri Rotary Fröccsnapok nyitónapjára elhozták magukkal legnagyobb slágereiket. 

Tizenegy Rotary Klub vesz részt a jótékonysági gasztronómiai fesztiválon, melyek saját bevételükből más-más nemes célt szolgálnak. És ha már Győr a fröccs városa lesz, miért nincs saját fröccse? – tették fel a kérdést maguknak a szervezők a fesztivált megelőzően. Idén bemutatják többek között a város nedűjét is, melyben a bor és a szóda 3:1 arányban oszlik meg. Az egyedi italhoz pedig egyedi pohár is dukál, melynek megvásárlásával a résztvevők a klubokat, valamint magát a rendezvényt is támogathatják. 

Koncertekből nem lesz hiány a fesztivál keretein belül, az eseményt színesíti, hogy a fröccsnapokkal párhuzamosan rendezik majd meg szombaton a város tehetségkutatóját, a Színpadra Fel!-t is, amire úgy ahogy tavaly, idén is rengeteg tehetséges fellépő jelentkezett. 

A tíz legjobbat nem olyan rég ki is választotta a zsűri, az ő előadásaikat szombaton, 14:30-tól 19 óráig hallhatja majd a közönség. Őket a Republic együttes követi, akik este 8 órától csapnak majd a húrok közé. Az együttes frontembere Boros Csaba egyben a tehetségkutató zsűrijének elnöke is lesz. A koncertet követően az is kiderül majd, ki nyerte az idei Színpadra Fel versenyt, az estét pedig a dj kategória győztese DJ Roll R zárja majd. A zene tehetségkutató médiapartnere a Kisalföld. 

A döntősök névsora: Czvitkovics Réka, DJ Roll R (A DJ kategória győztese), Fekete Hold, Hadaró Botond, Holik Csaba (A közönségszavazás nyertese) Joulence, Levelező Tagozat, PéDé, Rigó Balázs, Vadvágány, Vipers, Zurkó Liliána. 

 A vasárnap is bővelkedik a győztesekben. A Színpadra Fel! tehetségkutató tavalyi győztese, a Honey Jeans zenekar koncertjét RockMilady követi majd a színpadon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában