Kiváló szakmai tudás

2024.06.22. 10:19

Visszatértek a címvédők- Az ország legjobb baleseti helyszínelői ismét a Győr-Moson-Soproni rendőrök lettek

A rend őrei az összetett csapatversenyben idén ismét megcsillogtatták szakmai tudásukat és immár többedik alkalommal hozták el az elsőséget.

Dániel Viktória

Forrás: Győr-Moson-Sopron vármegyei rendőrség / Facebook

Véget ért a Budapesti Rendőr-főkapitányság által szervezett XIII. Országos Balesethelyszínelő Verseny háromnapos viadala.

Tavaly vármegyénkben rendezték meg az Országos Balesethelyszínelő Verseny döntőjét, házigazdaként a térség szakemberei csak szervezőként vehettek részt a megmérettetésen. Idén azonban újra versenyzőként tértek vissza a rangos szakmai eseményre. 

A megmérettetés záróünnepségén, újra a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság balesethelyszínelő csapatához került az I. helyezésért járó serleg. 

Vármegyénket a Soproni Rendőrkapitányság munkatársa Puklér András rendőr törzszászlós és a Győri Rendőrkapitányságon szolgáló Czövek Csaba rendőr főtörzsőrmester képviselte, csapatvezető-kísérőjük Makó László rendőr alezredes, a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetője volt.

Forrás: Győr-Moson-Sopron vármegyei rendőrség / Facebook

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában