Algács Lia a közönségkedvenc

2024.06.27. 08:00

Tündérszépek 2024 – „Örökmozgó és bevállaló lány vagyok” – lenyűgöző képek a győri szépségről – fotók

Nemrég ült össze a Tündérszépek szakmai zsűrije, hogy eldöntse, kik azok a lányok, akik részt vehetnek a 2024-es verseny fináléjában. Ahogy arról korábban beszámoltunk, az ítészek alapján vármegyénket Magyar Dóra képviseli a döntőben. A napokban lezárult a közönségszavazás is, aminek győztese a győri Algács Lia lett. A Tündérszépek döntőjéhez csatlakozott fiatal lánnyal beszélgettünk.

Kisalföld.hu

Fotó: Szabó Betti

– Miért jelentkeztél a versenyre? Részt vettél korábban hasonló megmérettetésen, vagy a Tündérszépek az első? 
– Elsősorban azért jelentkeztem, mert jó lehetőségnek láttam a karrierem elindításához. Mindenképp szerettem volna egy ilyen fajta élménnyel gazdagodni. Meglepett, hogy részt vehettem a stúdiós portfóliófotózáson, igyekeztem ott is a legtöbbet kihozni magamból. 

Tündérszépek 2024 – Algács Lia a döntőt megelőzően számos felkészítőn vesz majd részt a fővárosban.
Tündérszépek 2024 – Algács Lia a döntőt megelőzően számos felkészítőn vesz majd részt a fővárosban. 
Fotó: Csapó Balázs

– Most fejezted be a tanulmányaidat? 
– Igen, jelenleg sportedzőnek tanulok. Most érettségiztem, de plusz egy évem van még az iskolában a szakma megszerzéséhez. Természetesen más pálya is érdekel, leginkább a fogorvosira gondoltam, aminek az elsajátítása biztosan nagyobb falat lesz számomra. Ha nem sikerül, örömmel lennék asszisztens is. 

– Az olvasói értékeléseknek is óriási szerep jutott a regionális fordulóban, hiszen régiónként egy-egy hölgy, a legmagasabb pontszámot elérő versenyző még egy esélyt kapott, hogy az országos közönségszavazáson győzedelmeskedve huszonkettedikként bekerüljön a döntős mezőnybe a Mediaworks országos szépségversenyén. Az országos közönségszavazáson te kaptad a legtöbb szavazatot. 

– Nagyon meglepődtem rajta. Nem volt sok időm nézni a szavazás éppen jelenlegi állását az érettségi közben. Nagyon meghatódtam az eredményen, és köszönöm a bizalmat mindenkinek, aki rám tette a voksát. Remélem a döntőben is számíthatok azokra, akik támogattak. 

– Mitől szép véleményed szerint egy nő? Hogy lehet kitűnni a versenytársak közül? 
– Mindenképp a jó kisugárzással, ami nagyon fontos szerintem. Könnyen van a lányok között féltékenykedés, irigység, ami szerintem nem szépségkirálynőhöz méltó viselkedés. 

Az örömteli kedves belső véleményem szerint különösen széppé tudja tenni a versenyzőt. 

Tündérszépek 2024 – a győri Algács Lia is bejutott az országos döntőbe.
Tündérszépek 2024 – a győri Algács Lia is bejutott az országos döntőbe.
Fotó: Szabó Betti

– Nyolc évig szertornáztál, és számos sporteseményen bizonyíthattál már. Milyen eredményeket értél el? Mennyire fontos számodra a sport? 
– Kiskoromtól, egészen a középiskoláig elkísérte az életemet a sport, és nagyon sok mindent köszönhetek neki. Kitartásra, alázatra tanított. Nagyon sok olyan barátra, csapattársra tettem szert a sport által, akikre a mai napig mindig örömmel emlékezem. Nem mellesleg örökmozgó és bevállaló lány vagyok, így ez a sportág volt számomra a tökéletes. Emellett az egészséges életmódra, illetve az arcbőr és a test hidratáltságára is rendkívül odafigyelek. 

VIDEÓ: 

– Hogy fogsz készülni a döntőre? Mi a legfontosabb szerinted: hogy lehet maximálisan felkészülni egy ilyen eseményre? Ott csak 22-en lesztek, az ország legszebbjei. Milyen érzés köztük lenni? 
– Ha jól érezzük magunkat a bőrünkbe, az önbizalmunk is nő a kamerák előtt. Nagy örömmel tölt el, hogy a legszebbek közé soroltak engem is. A tündérszépek nagyon jó alap lehet egy kezdő modellnek, szépségkirálynőnek. Ezután lehet beleugrani nagyobb versenyekbe, mint például a Miss World Hungary. Remélem én is így leszek majd vele. 

Tündérszépek 2024 - Nem mindennapi nyeremények

A 2024 Tündérszépe 1 évig egy OMODA 5 típusú autó boldog tulajdonosa lesz, a verseny fáradalmait kipihenheti egy két főre szóló egyiptomi nyaraláson, valamint egy értékes mobiltelefonnal és kozmetikai szépségcsomaggal is gazdagodik. 

És ez még nem minden, olvasóink szavazatukkal értékes nyereményekért szállhattak harcba, erről hamarosan szintén beszámolunk.

A soproni Magyar Dórára, és a győri Algács Liára a nyár folyamán portfóliófotózások, ruhapróbák és táncórák várnak. A Tündérszépek 2024 döntőjét szeptember végén rendezik majd meg Budapesten.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában